Gündem
Giriş Tarihi : 05-04-2014 14:38   Güncelleme : 05-04-2014 14:38

SAMSUN’DA SEÇİM KAYBEDEN BAŞKANA AĞIR HAKARET

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kaybettiği seçimin ardından, partsinden ağza alınmayacak hakaretlere maruz kalıyor.

SAMSUN’DA SEÇİM KAYBEDEN BAŞKANA AĞIR HAKARET
DÜŞENİN DOSTU YOK!

MHP'li eski meclis üyesi Erdal Türker, Facebook üzerinden yayınladığı mesajda kaybeden Başkan Necattin Demirtaş’a çok ağır ifadeler kullandı.
 
HER GÜN YENİ BİR BOMBA

Demirtaş'ın kerameti kendinde sandığını zannederek 2009 yerel seçimlerinde kendisine destek olanları unuttuğunu bu yüzden de seçimi kaybettiği gibi ifadelere yer veren Türker, iyi gün dostu olduğunu göstermiş oldu..
 
MHP'DE NELER OLUYOR?

30 Mart Yerel seçimleri sonrası Samsun'da birçok denge değişti. Özellikle MHP'nin kalesi olarak görülen İlkadım İlçesi'nde seçimin kaybedilmesi sonrası MHP'liler sosyal medyada ağır paylaşımlarla birbirlerini suçlamaya başladılar. Bunun son örneği de İl Genel Meclisi'nde yıllarca meclis üyeliği yapan Erdal Türker'in yaptığı paylaşımda görüldü.
 
KERAMET SENDE DEĞİLDİ EY BAŞKAN
Seçimi kaybeden Necattin Demirtaş'ı kendini beğenmekle ve başkanlık yaptığı dönem boyunca hiç kimseye nasılsın diye sormadı diyerek suçlayan Türker, "Demirtaş 2009 yılında kendisine seçim kazandıranları unuttu. Seçimin tek kahramanının kendisi olduğunu düşünerek keramet bende havalarına girdi. Kerameti ukalacak şahsında bulması partili partisiz hepimizi üzmüş, kimseye nasılsın diye sormamıştır. Ellerini sıkarken bile gözlerine bakmamış sağa sola bakarak ben daha çok akıllıyım demiştir" diyerek Demirtaş'a sarf ettiği ifadeler şok etkisi yarattı.

Zelfi VURAL – Gazete GERÇEK
adminadmin