Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-01-2017 12:16   Güncelleme : 14-01-2017 12:16

Samsun’da soğukta dolmuş bekleme çilesi bitmiyor

Samsun’da sayısız vatandaşın tepkisini neden olan 1. Hat dolmuşçuları müşterilerine yapmış olduğu uygulama ile şikâyet almaya devam ediyor.

Samsun’da soğukta dolmuş bekleme çilesi bitmiyor

Samsun Haber - Bulvar yolu üzerinde bazı durak noktaları olmasına rağmen durak aralarında toplanan yolcular trafiği zora sokarken bir yandan da dolmuşların dolu geçmesi sebebiyle durakta bekleyen müşteriler çileli saatler yaşıyor.

BULVAR YOLU DÜZENSİZLİK İÇİNDE

Duraklar da uzun süre dolmuş bekleyen yolcular dolmuş şoförlerinin durak harici almış oldukları yolcular yüzünden kış ayında mağdur ediliyor.  Durakta bekleyen yolcular, “Biz insan değil miyiz?, durakta dolmuş bekliyoruz gelen ya dolu yada çok geç geliyor. Samsun’da her hattın kendisine belirlemiş olduğu duraklar ve bu duraklarda bekleyen simsarlar bulunmakta, yolcular bu duraklarda kuyruk olarak adaletli bir şekilde yolculuklarını sürdürmekte. Oysa bu sorunu 1. Hat dolmuşlarında bir türlü aşamadık. Düzensiz yolcu almalar nedeniyle uzun süre duraklarda beklemeye mecbur bırakılıyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

VATANDAŞLAR HEMFİKİR

Vatandaşlar Trafik Kurallarına göre de bir nevi suç işleyen bu uygulamanın en kısa zamanda diğer dolmuş hattı çalışmalarında görüldüğü gibi bir düzenli uygulamanın gelmesini isteyerek bu uygulama ile bulvar yolu üzerinde yapılan düzensizliğin ve trafikte söz konusu olan tehlikenin ortadan kaldırılacağı yönünde hemfikir.

Gül Gülsüm GÜNDÜZ

adminadmin