Gündem
Giriş Tarihi : 24-11-2013 12:03   Güncelleme : 24-11-2013 12:03

SAMSUN’DA YARIŞ DEVAM EDİYOR

Başbakan Erdoğan, Rusya'dan dönüş yolunda gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

SAMSUN’DA YARIŞ DEVAM EDİYOR
Haber7'nin haberine göre;
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın St. Petersburg kentinde gerçekleştirilen Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı'ndan Trabzon'a dönüş yolunda, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Erdoğan'a yöneltilen sorular arasında;
 
"Belediye başkan adaylarınızın bir bölümünü 29 Kasım'da açıklamaya başlayacaksınız. Ne kadar sürecek?" sorusu da vardı.
Başbakan Erdoğan bu soruya;
 
"Daha öncesinde de olabilir. Fazla geciktirmek istemiyorum. Bölge bölge, hem büyükşehir hem de il belediyelerinin içinde olduğu adayları açıklayacağız. Şu ana kadar 22 büyükşehir ile 11 il belediye başkan adayımızı belirledik. Bu belediyeler içinde belirlediğimiz fakat tatmin olmadığımız yerler var. Onlarla ilgili kamuoyu araştırmaları yaptırıyoruz. 8 büyükşehirle ilgili de kamuoyu araştırması yaptırıyoruz. Bunların neticesini gördükten sonra açıklama serisine dahil edeceğiz."
 
Başbakan'ın açıklamasındaki, 'Tatmin olmadığımız yerler var. Onlarla ilgili kamuoyu araştırmaları yaptırıyoruz' ifadesi siyasi kulisleri hareketlendirdi.
 
Siyasi kulislerde, Başbakan'ın açıklamasındaki 'tatmin olunmayan iller' arasında Samsun'un da yer aldığı ve Samsun'da kamuoyu araştırmalarının halen devam ettiği konuşuluyor.
 
samsunAhaber
adminadmin