Teknoloji
Giriş Tarihi : 15-03-2015 14:04   Güncelleme : 15-03-2015 14:04

Samsung'dan hayvan baskılı taşınabilir piller

Son dönemde birçok üreticinin gündeminde olan taşınabilir şarj cihazlarına Samsung’dan ilginç bir yaklaşım geldi. Güney Koreli firma hayvan baskılı iki adet taşınabilir şarj cihaz duyurdu. 8.400 ve 11.300mAh kapasiteli taşınabilir pillerin üzerinde nesli tükenmekte olan hayvanların görselleri yer alıyor. Samsung "Şarj Hayattır" kampanyasının bir parçası olarak nesli tükenmekte olan hayvanlar konusunda kullanıcıları bilinçlendiriyor. Şarj  üniteleri için Google Play Store’da uyumlu bir de uygulama yer alacak. Aynı anda iki cihazı şarj edebilen taşınabilir piller, üzerindeki hayvan görselini şarj ettikleri cihazın ekranına animasyon olarak yansıtıyor.  Şarj dolum işlemi başladığı anda ekrandaki pil göstergesine göre nesli tükenmekte olan hayvanın duyguları değişim gösteriyor. %25 ve altındaki seviyeye sahip pilde sevimli hayvanımız mutsuz görünürken, %50 seviyelerinde kendine gelen hayvan %100 dolu olan bir cihazda ise oldukça mutlu görünüyor. Taşınabilir pillerin üzerinde pil seviyesini gösteren LED bildirim ışıklarına yer veriliyor. Ürünlerin fiyat bilgisi henüz açıklanmadı.  Alt bölümde şarj üniteleriyle iligili görsel ve videolara göz atabilirsiniz. 

Samsung'dan hayvan baskılı taşınabilir piller

Son dönemde birçok üreticinin gündeminde olan taşınabilir şarj cihazlarına Samsung’dan ilginç bir yaklaşım geldi. Güney Koreli firma hayvan baskılı iki adet taşınabilir şarj cihaz duyurdu. 8.400 ve 11.300mAh kapasiteli taşınabilir pillerin üzerinde nesli tükenmekte olan hayvanların görselleri yer alıyor. Samsung "Şarj Hayattır" kampanyasının bir parçası olarak nesli tükenmekte olan hayvanlar konusunda kullanıcıları bilinçlendiriyor.

Şarj  üniteleri için Google Play Store’da uyumlu bir de uygulama yer alacak. Aynı anda iki cihazı şarj edebilen taşınabilir piller, üzerindeki hayvan görselini şarj ettikleri cihazın ekranına animasyon olarak yansıtıyor. 

Şarj dolum işlemi başladığı anda ekrandaki pil göstergesine göre nesli tükenmekte olan hayvanın duyguları değişim gösteriyor. %25 ve altındaki seviyeye sahip pilde sevimli hayvanımız mutsuz görünürken, %50 seviyelerinde kendine gelen hayvan %100 dolu olan bir cihazda ise oldukça mutlu görünüyor. Taşınabilir pillerin üzerinde pil seviyesini gösteren LED bildirim ışıklarına yer veriliyor. Ürünlerin fiyat bilgisi henüz açıklanmadı. 

Alt bölümde şarj üniteleriyle iligili görsel ve videolara göz atabilirsiniz. 

adminadmin