Genel
Giriş Tarihi : 21-05-2018 11:36   Güncelleme : 21-05-2018 11:36

Samsunlu Arabesk Kralı Orhan Baba Reklam Filmi Çekimleri İçin Halk Otobüsüne Bindi!

​Samsunlu Arabesk Kralı Orhan Gencebay, bir deodorant markasının reklam çekimleri için halk otobüsüne bindi.

Samsunlu Arabesk Kralı Orhan Baba Reklam Filmi Çekimleri İçin Halk Otobüsüne Bindi!

Reklam filmi çekimlerinde Orhan Gencebay bindiği otobüste ter kokusu ile tüm yolcuları rahatsız eden gencin yanına gidiyor, ikonik parçası Batsın Bu Dünya’dan esinlenerek “Daha güzel, daha adil, sevgi dolu bir dünya için.. Barış için, insanlık için, kardeşlik için… Burunların selameti için…” terk kokan genci deodorant kullanması için uyarıyor.

Çekimlerde toplumun her kesiminden insanları babacan tavrıyla kucaklayan, koruyucu ve kollayıcı üslubuyla Orhan Baba olarak gönüllere taht kurmuş Orhan Gencebay, “Tek kokusu için sizi kim uyarsa alınmazsınız” sorusunun cevabı oldu.

Türk insanının günlük hayatında yaklaşık 1,5 saati toplu taşıma araçlarında geçiyor. Düzenli olarak ter kokusuna maruz kalanlar, en çok %77 ile toplu taşıma araçlarında ter kokusundan muzdarip oluyor. Bu kişilerin %54’ü ter kokusunun toplu taşıma tercihlerine etki ettiğini, %32’si ise koku sebebiyle toplu taşıma aracı kullanmadığını söylüyor. Toplu taşımayı %26 ile ofiste/iş yerinde diyenler takip ediyor.

ORHAB BABA NEDEN TERLİYORUZ SORUSUNA CEVAP ARADI

Hayatın gün içinde değişen ritmine göre kalp atışlarımız hızlanır ve yavaşlar, buna bağlı olarak vücut ısımız sürekli değişir. Vücudumuzdaki bu ısı değişikliği hangi mevsimde olursak olalım, günün her anında terleme ile sonuçlanır. Toplu taşıma araçlarında, spor yaparken, ofiste, iş yoğunluğunda, heyecanlanınca, stresli anlarımızda, hatta acılı bir yemek yerken bile terleriz. Vücudun normal bir reaksiyonu olan terleme, önlem alınmadığı durumda ter kokusu ile sonuçlanıyor.

Ter kokusuna karşı çözüm ne olmalı? Katılımcılar, ter kokusu için ilk çözümün %52 ile “kişisel bakım konusunda bilgilenmek” olduğunu söylerken, “deodorantı kişisel bakım rutinine sokmak” önerisi ise %36 ile 2. sırada yer alıyor.

adminadmin