Spor
Giriş Tarihi : 07-02-2017 15:28   Güncelleme : 07-02-2017 15:28

Samsunlu Boksörlerden Güven Özyurt' a Ziyaret

2016 ve 2017 yıllarında, boksta Türkiye' nin çeşitli illerinde düzenlenen Türkiye şampiyonalarında Samsun' u başarıyla temsil eden boksörler Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt' u makamında ziyaret ettiler.

Samsunlu Boksörlerden Güven Özyurt' a Ziyaret

19-24 Aralık 2016 tarihleri arasında, Bursa' da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Furkan Pank, 21-27 Ocak 2017 tarihleri arasında, Yalova' da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası'nda birincilik elde eden Berat Acar(91 kg.), 29 Ocak - 05 Şubat 2017 tarihleri arasında, Isparta' da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası' nda; yetenek taraması neticesinde üst düzey yetenekleri gözlenerek seçilen Eren Özdemir (63.5 kg.) antrenörler Nihat Bilir ve Tarık Demirci ile birlikte Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt' u makamında ziyaret ettiler.

Spor Şube Müdür Vekili Vural Bölükbaş' ın da katıldığı ziyarette, Türkiye şampiyonalarında çeşitli dereceler elde eden sporcuları dinleyen ve ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT başarılı boksörleri kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Boks antrenörü Nihat Bilir ise; başarıya giden yolda kendilerine sağlanan imkanlar için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere İl Müdürü Güven Özyurt' a teşekkür ederek, başarılarını arttırmak için her türlü gayreti gösterecekleri sözünü verdi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarı gösteren tüm sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

adminadmin