Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-11-2018 12:35   Güncelleme : 14-11-2018 12:35

Samsunlu genç iş adamlarından Ankara turu

Samsunlu genç iş adamlarından Ankara turu

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, üyesi olduğu Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu ile birlikte bazı bakanlar ve iş dünyası temsilcilerine bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, TÜGİK Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Ankara'da Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'ı makamlarında ziyaret etti. 

TÜGİK heyeti bakanlıklara yapılan ziyaretlerde, bakanlara hayırlı olsun dileklerini iletirken gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı. TÜGİK heyetinin TOBB ve ATO ziyaretlerinde ise ekonomik gündem değerlendirildi.

Yapılan ziyaretleri değerlendiren SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, "TÜGİK Yönetim Kurulu olarak Ticaret Bakanlığı'nı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı ziyaret ederek yeni bakanlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretlerde TÜGİK Yönetim Kurulu'nda yer alan iş insanı arkadaşlarımız bölgelerinin istek ve taleplerini bakanlarımıza iletti. Biz de bakanlarımıza Samsun'u ve Samsun'da yaşanan gelişmeleri anlattık. Samsun'un sahip olduğu potansiyelleri hakkında bakanlarımıza bilgi verirken, Samsun'unumuz hakkındaki fikir ve önerilerimizi paylaşma imkanı bulduk. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ankara Ticaret Odası ziyaretlerimizde ise Samsunla ilgili fikir alışverişinde bulunduk" diye konuştu.

 

adminadmin