Güncel
Giriş Tarihi : 09-11-2016 13:40   Güncelleme : 09-11-2016 13:40

Samsunlu İşadamı Galip Öztürk Koza-İpek'i Almak İçin Hazırız

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nda konuşan İş Adamı Öztürk: "FETÖ 'nün el konulan ve TMSF'ye devredilen şirketleri mutlaka milli şirketlere satılarak hazineye gelir kaydedilmeli. Biz de bu istikamette Koza-İpek'i almak için hazırız"

Samsunlu İşadamı Galip Öztürk Koza-İpek'i Almak İçin Hazırız

Ankara- FETÖ /PDY Terör örgütünce kalkışılan 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonunda konuşan İşadamı Galip Öztürk, örgütün elinden alınan şirketlerin biran evvel satılması gerektiğini belirterek, bu çerçevede Koza-İpek grubunu almaya hazır olduklarını söyledi.

ŞİRKETLER MİLLİ EKONOMİYE KAZANDIRILMALI

Öztürk, FETÖ’CÜ iş adamlarına ait olan ve teröre finans kaynağı yaratan şirketlerin başıboşluktan kurtarılması gerektiğine de işaret ederek şunları söyledi: "TMSF tarafından el konulan şirketlerin milli ekonomiye kazandırılması lazım. Zira bunlar milli servettir. Biran evvel milli nitelikli işadamlarına satılmalı ve geliri hazineye irat kaydedilmeli. Böylece ataletten kurtarılıp yeniden ekonominin içinde aktif olmalı. Biz de gurup olarak Koza-İpek Holdinge talibiz, bu çerçevede hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Milli değerlere önem veren iş adamlarımız da bu istikamette çalışmalıdır."

adminadmin