Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-04-2018 16:07   Güncelleme : 20-04-2018 16:35

Samsunlu işadamını Ak Parti’den atıyorlar!

​Geçen günlerde Samsunlu işadamı Çelik İnşaat Sahibi Murat Çelik, sosyal medya üzerinden AK Parti milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcılarını eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Samsunlu işadamını Ak Parti’den atıyorlar!

Çelik, Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bu paylaşımlardan dolayı AK Parti’den atılması için genel merkez nezdinde girişimlerde bulunulduğu öğrenildi.

Samsunlu işadamı Çelik İnşaat Sahibi Murat Çelik’in AK Parti’den atılmasına sebep olan haber şu şekildeydi;

Samsunlu İşadamının Bu iddiaları doğru mu!

Samsunlu işadamı Çelik İnşaat Sahibi Murat Çelik, sosyal medya üzerinden AK Parti milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcılarını eleştiri yağmuruna tuttu.

Çelik, belediyelere kahve ve promosyon pazarlama işleri ile gündeme gelen AK Parti Karabük Milletvekili Samsun İl Koordinatörü Cumhur Ünal, Kırşehir’de Petrol ve Lastik firması sahibi AKP Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Kentsel Tasarım Peyzaj Mimarı Çiğdem Karaaslan’ı isim vermeden eleştirdi.

Samsun’da İnşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ve AKP’li siyasilerle yakınlığı ile bilinen Çelik İnşaat Sahibi Murat Çelik’in sosyal medya hesabında paylaştığı o yazı;

“Bir tarafta belediyelere kahve vs. promosyon pazarlamaya çalışan bir il koordinatörü, diğer tarafta lastik patlatanlara lastik satmaya çalışan bir bölge koordinatörü…

Hepsinin üzerinde de SUR-DİYARBAKIR gibi yeniden şehirleşen yerleşim yerlerinin şehir plancısı Genel Başkan Yardımcısı…

Allah kolaylıklar versin sizlere…

Bu Vatan Asla Sahipsiz Kalmamıştır…!!!

Kalmayacak da!!! Bu yüce Türk Milleti elbet hesap soracağı zamanı bilir…:) Saygı ve selamlarımla….:)”

Murat Çelik aynı zamanda AK Parti’den 2002 yılında Samsun Milletvekili adayıydı.

Çelik'in AK Parti üyeliğinden atılmasının AK Paarti Karabük Milletvekili Cumhur Önal'ın talimalarıyla gerçekleştirildiği iddia ediliyor.  

 

adminadmin