Güncel
Giriş Tarihi : 16-06-2017 08:57   Güncelleme : 16-06-2017 08:57

Samsunlu Kadın Girişimciden Yeni Bir Televizyon Kanalı

Samsunlu TV Yapımcısı, kadın girişimci Kader Sezgin Sivri Çevre TV İsminde yeni bir kanal kuruyor.

Samsunlu Kadın Girişimciden Yeni Bir Televizyon Kanalı

Çevre Konusunda tüm ayrıntıları göz önüne serecek bu yeni televizyon kanalında, interaktif uygulamalarla izleyicilerin doğrudan programlara katılmalarına da imkân tanınacak.

İlk olarak http://www.cevretv.com.tr/  adresinden ulaşabileceğiniz televizyonumuz çok kısa bir süre sonra tüm ülkede her ortamda seyredilen bir yayın organı olacağını açıklayan TV’nin kurucusu ve aynı zamanda Genel Yayın Yönetmeni Kader Sezgin Sivri, “Bu alandaki açığı fark ettik. Bir çevre sevdalısı olarak kısıtlı imkânlarla bu konuya el attık” diyor ve tüm halkımızın manevi fikri yardımını bekliyor. Hareket planlarında  “Çevre hepimizin malı, yaşatılmalıdır.” Sözünü ilke edinmiş Çevre TV ‘cilerin Çevre TV’yi,  hedef kitlesi olarak yediden yetmişe her yaş gurubuna hitap edecektir. Genele yayın yapacak ve tüm alım gücüne sahip kişileri kapsayacaktır.

Amaçlarını da şöyle anlatıyor Çevre TV’yi Genel Yayın Yönetmeni Kader Sezgin Sivri. “Üretimden tüketime, endüstri, tarım, hizmet, sağlık, sanat, çocuk, engelliler, hayvanlar, yerel yönetimler, özel şirketler, Sivil toplum kuruluşları, vakıflar, kısacası bireysel ve kurumsal tüm unsurların uyguladıkları veya planladıkları çevreye, hayata, yaşama dair söyleyecek çok sözü olmasına rağmen kendilerini anlatacak mecra olmaması Çevre TV’yi hayata geçirmemizde etkisi olmuştur. Onlara seslerini duyuracakları bir platform sunmayı amaçlıyoruz.”

TV.nin yayın içeriği     hakkında da bilgi veren Sivri, “Televizyonumuzun işleyişini de şöyle aktaralım, hazırlanacak Projeleri özgün ve kaliteli prodüksiyonlar, güçlü kurgu ve senaryolarla izleyicilerle buluşturacağız. Halkı bilgilendirecek, eğitecek, öğretecek yapımlar olacak” dedi. 

‘Dünya açılan televizyon kanalı olacağız’

Çevre TV.nin ileriye dönük hedeflerini aktaran Kader Sezgin Sivri, “Çevre TV’yi daha iyi hafızalarınızda şekillendirmek için örnekleme yapacak olursak kendine özgü yayıncılık formatında, yerel yönetimler, özel şirketler, sivil toplum kuruluşları ve vakıfların projeleri ile geliştirilmiş, zengin içerik ve programlarla, AA, AP, BBC, VOA gibi uluslararası haber ajansları ile çevre haberleri ile ilgili proje ortaklığı yapacak olan Çevre TV birbirinden değerli danışma kurulu ile ülkemizle dünyaya açılan milli televizyon kanalı olmayı amaçlamaktadır” şeklinde sözlerini tamamladı.

adminadmin