Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 19-12-2011 22:57   Güncelleme : 19-12-2011 22:57

Samsunspor, Beşiktaş ve Başbakan

Samsunspor’un iyi idare edilmediğini sezon

Samsunspor, Beşiktaş ve Başbakan
Samsunspor’un iyi idare edilmediğini sezon başından beri defalarca yazdık. Yanlışları yazarken kimseyle ne kişisel bir hesabımız var ne de kimseye her koşulda desteğimiz var.
Biz Samsun’u ve Samsunspor’u seviyor başarılı olmasını istiyoruz. Bunun için neyin nasıl yapılması gerektiği konusunda fikrimiz var onu paylaşıyoruz.

 Hakkı Tomaç’ı ve Erkut Tutu ve yönetimlerine destek verirken doğru işler yaptıklarını düşündüğümüz ve şahit olduğumuz için destekliyorduk.

 Öncelikle her hangi bir kişinin her hangi bir kurumu yönetmeye talip olması zaten başlı başına bir fedakarlık, bir özveri gerektiriyor bu bile takdir edilmelerini gerektirirken birde üstüne para veriyorlar, zaman harcıyorlar. İşin kötüsü kimseye de yaranamıyorlar.

 Kimseye haksızlık yapmak istemeyiz. Ama Samsunspor’un göz göre göre küme gidişine de   sessiz kalamıyoruz. Bundan sonra yapılması gerekenler hakkında fikrimizi yazalım üzerimizde kalmasın.

 Yönetim ise tabii ki inandığını, bildiğini yapacak sorumluluk onlarda. Biz olsak şöyle yapardık; Beşiktaş maçının sonucuna bakmaksızın hocayla yolları ayırıp
Yerli, tecrübeli ve takıma hava verecek bir hocayla bu takım ligde kalır mı? bu takım ligde nasıl, kaç transferle, kimleri alırsak kalırda mutabık kalarak hatta gerekirse hocaya istediği paranın büyük kısmını takım ligde kalırsa ödemek şartıyla anlaşırdık. Alınacak futbolculara da maç başına para ama oynadığı maçtan ziyade maçta ki başarıya göre yani takım galipse on para beraberlik beş para yenilgide iki para gibi anlaşırdık. Bu şekilde futbolcuların performansının artacağını düşünüyoruz. interesting website names Bu şekilde takım kurtulur mu derseniz bir ümit çünkü herkes transfer yapacak.

 Her takım işi sıkı tutacak. İşimiz zor çünkü ne hocamızın, ne de yabancı oyuncularımızın ne de Bank Asya’dan gelen topçularımızın Süper Lig tecrübesi yok. Yabancı topçuların çoğu bu ligin topçusu değil işimiz gerçekten zor inşallah biz yanılırız takım ligde kalır.

 BEŞİKTAŞ
Bu sene Beşiktaş’ın özellikle Avrupa kupalarındaki maçları bir harika, izlemeye doyamıyoruz. Tayfur Havutçu iyi bir Beşiktaşlı umarız ki bu yıl “Takım iyi gidiyor ben dinleneyim. Beşiktaş bu hocayla başarıyı yakalar.” der de Beşiktaş’ın başarısının devamı gelir. Bir istisna Samsun’a kaybetmesi şartıyla özellikle Avrupa da onlarla gurur duyuyor, keyifle izliyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 BAŞBAKAN
Cumhurbaşkanımızın bir kez daha görüşülmek üzere meclise iade ettiği yasayı Başbakanımızın aynen geri gidecek demesi hem meclis iradesini hiçe saymaktır, hem de kendi ifadesiyle maç oynanırken kural değiştirmektir. Sayın Başbakanımız hani statüko maç oynanırken kural değiştirmek için sizi zorluyordu sizde buna karşı mücadele ediyordunuz? Ne değişti de statükoya boyun eydiniz ya da statükonun kendisimi oldunuz? Bilin ki sizi sevenlerde bunu içine sindiremiyor.

 Esen kalın
adminadmin