Spor
Giriş Tarihi : 06-05-2014 12:01   Güncelleme : 06-05-2014 12:01

SAMSUNSPOR BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ!

Samsunspor Yönetim Kurulu tarafından Ankaraspor ile oynanacak play-off ilk karşılaşmasına özel olarak yaptırılan tek maçlık kombine biletler satışa çıktı. Biletlere yoğun ilgi olduğunu söyleyen Kulüp Genel Sekreter Yardımcısı Nedim Öztürk, "Sabah saatlerinde satışa çıkan biletlerimizden alınanların sayısı 3-4 bini buldu" dedi.

SAMSUNSPOR BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ!
E-Bilet uygulamasının hayata geçmesinden sonra tribünlerde yaşanan sıkıntıya çözüm bulmak isten Samsunspor Yönetimi, Ankaraspor ile oynanacak play off ilk karşılaşmasına özel hazırlattığı tek maçlık kombine biletler kapış kapış satılıyor. 56'lar Samsunspor Store ve Nuri Asan Tesisleri girişinde satışa çıkan biletlere büyük ilgi olduğunu söyleyen Kulüp Genel Sekreter Yardımcısı Nedim Öztürk, "Cuma günü oynayacağımız Ankaraspor play off ilk maçının saati belli olduktan sonra kulüp yönetimi biletleri satışa çıkardı. İnanılmaz yoğunluk var. Sabah saatlerinde satışa çıkan biletlerimizden alanların sayısı 3-4 bini buldu. Talepten çok memnunuz. Maç gününe kadar satışların böyle devam edeceğine inanıyoruz. Bu arada maç günü gişelerden sadece E-Bilet uygulaması devam edecek. Maça E-Biletle de girmek mümkün olacak" dedi.
 
Kırmızı Beyazlıların hiçbir maçını kaçırmamaya dikkat ettiğini belirten 37 yaşındaki Samsunspor taraftarı Ersan Kip, "Bu hafta oynayacağımız play off maçında takımımızın yanında olabilmek için biletimizi aldık. Takımımıza sonuna kadar destek vereceğiz. Cuma akşamı yüreğimizi ortaya koyacağız ve inşallah Süper Lige çıkacağız. Rakip kadro kalitesi olarak iyi gibi görünüyor. Ama bizim yüreğimiz, şehrimiz var. Takımımıza sahip çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.
 
Kombine fiyatları ise kale arkası 10, maraton 15, VİP B 25 ve VİP A 50 lira olan biletlerden 10 bin 500 adet basıldığı belirtildi.
adminadmin