Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 26-09-2017 16:11   Güncelleme : 26-09-2017 16:11

Samsunspor Çarşambaspor Ve Atakumspor

Üç iddialı takımımız var önceliğimiz tabii ki Samsunspor yıllardır yanan bir özlem ateşi her geçen gün büyüyerek devam ediyor, neredeyse kor oldu yüreğimize oturacak.

Samsunspor Çarşambaspor Ve Atakumspor

Artık Samsunspor’u yazmak içimi acıtıyor, maçla ilgili ne yazılabilir ki? Son çeyreğe kadar şut çekememiş olmak! Son dakikada yenen gol! Ya da bir gol atıp maçı da alabilirdik ama inanın bu sezon da bu şartlar devam ederse başarılı olma ihtimalimiz yok yada ne kadar başarı sayılır bilmem ama ancak kümede kalırız.

Alpay Özalan hocalık yapacak durumda değil en azından şuanda değil çünkü hoca tribüne odaklanıyor gözü maçı izliyor aklı tribünde bir hoca tribünden atılan her lafa cevap verir mi? Taraftar Alpay hoca bize küfür etti diyor, ben duymadım ama Ahmet Cebe’nin 17 dakikada ki değişikliğine itiraz eden taraftara el kol hareketi yaptı. Yine Ankarademir maçında istifa tepkisine bırakıyorum diye cevap verdi. Taraftarın şampiyonluk için kurulmuş bir takımın 3. Lig takımı karşısında 2. O yenik oynayıp birde rakibin tek kale oynamasını alkışlayacak hali yoktu herhalde Ankarademirspor bizi eziyor! Boğuyor! Tabii ki hocanın oyuna müdahalesi beklenir ama öyle olmuyor hoca taraftara müdahale ediyor. Alpay’ı buraya kimin gönderdiğinin önemi kalmamıştır. Alpay’ı kimin, hangi ümitlerle getirdiği de manasını yitirmiştir çünkü Alpay Özalan hoca olabilme olgunluğuna henüz gelememiştir. Katolik nikahı kıymadıysak istifasını kabul etmeliydik. Yönetim kendi ayağına sıkıyor! Kendi saygınlığını ve ömrünü kısaltıyor şayet bunları göremiyorlarsa ne söylenebilir ki? Ama görünen Samsunspor taraftarının sabrı kalmamıştır bu şartlarda bile Ankara’ya giden taraftara söyleyecek neyimiz var ki? Ya tedbir alınır ya yine hayaller yıkılır ama bu sezon ki hayallerin yıkılışının altından kalkamayabiliriz.

ÇARŞAMBASPOR,  ATAKUM BELEDİYESPOR

Çarşambaspor, Atakum Belediyespor maçını izlemeye Çarşamba stadına gittim Çarşamba memleketim olduğu için Çarşambasporluyum. Atakum’da meclis üyesi olmam sebebiyle yedek te olsa yönetim kurulu üyeliğimden dolayı da Atakumsporluyum. Aslında iki takımında en az 3. Lige çıkması lazım koskoca Samsun’un! 3. Ligde bir takımının olmaması bizlerin beceriksizliğidir ama İnşallah bu yıl en az bir takımımız 3. Lige çıkacaktır. Atakum belediyespor beklentileri yükselttiği için olsa gerek beni memnun edemedi bana göre iyi organize olamadı, Can’ın attığı o güzel 2. Gol hariç öyle kayda değer organize bir pozisyonu olmadı kaldı ki o pozisyon da organize değildi hem de Çarşambaspor ikinci yarıyı 10 kişi oynadı. Çarşambaspor bana göre daha derli toplu ne istediğini ve bunu nasıl yapacağını bilen bir takım görüntüsü çiziyordu 20 dk penaltıdan geri düşse de ikinci yarıya hem de bir kişi eksik olmalarına rağmen öyle başladılar ki önce penaltıdan beraberlik golü geldi ve sonra bana göre sahanın en iyi oyuncusu olan ve muhteşem bir gol atan Danilo’nun golüyle öne de geçtiler. Sonra Çarşambaspor da galibiyeti koruyamadı ama daha çok pozisyon buldular, bunda tabii ki evsahibi olmalarının ve trübünleri tıklım tıklım doldurup maç boyunca Çarşambaspor’u destekleyen taraftarın etkisi büyüktü. İnşallah Samsunspor, Atakum Belediyespor ve Çarşambaspor bir üst lige çıkacaktır.

Ama bunun için çok çalışmak gerekir, maç centilmence geçti diye düşünsek te maçtan sonra ki olayları kabul etmek imkansız, aynı şehrin iki takım yöneticilerinin ve oyuncularının o halleri hiç hoş değildi. Ne sporcuya nede sporu yönetenlere yakışmadı.

Adnan ÖZ

adminadmin