Spor
Giriş Tarihi : 25-06-2017 13:25   Güncelleme : 25-06-2017 13:27

Samsunspor Kone ve Gökhan Karadeniz Transferinde Sona Yaklaştı

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, transferler ile ilgili yaptığı açıkalamada, "Göztepe Kulübüyle transfer görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Famoussa Kone ve Gökhan Karadeniz'in Samsunspor forması giymesini istiyoruz. Onları haftaya Samsun'a davet edeceğiz. Ben kendileriyle anlaşacağımızı ümit ediyorum" dedi.

Samsunspor Kone ve Gökhan Karadeniz Transferinde Sona Yaklaştı

TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor yeni sezon için transfer çalşmalarına devam ediyor. Transferler ile ilgili açıklama yapan Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, Göztepe'de forma giyen Gökhan Karadeniz ve Famoussa Kone ile görüştüklerini ve kulüple de görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, "Göztepe Kulübüyle transfer görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Famoussa Kone ve Gökhan Karadeniz'in Samsunspor forması giymesini istiyoruz. Onları haftaya Samsun'a davet edeceğiz. Ben kendileriyle anlaşacağımızı ümit ediyorum" dedi.

Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda ilk maçı Samsunspor'un yapacağını açıklayan Başkan Tutu, "6 Ağustos günü Beşiktaş-Atiker Konyaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa Final maçı Samsun'da oynanacak. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. 6 Ağustos'tan önce Samsunspor, yeni stadyumda ilk maçını Süper Lig takımlarından birisiyle hazırlık maçı yapacak. Yuvayı ilk önce bizim kullanmamız gerekiyor" diye konuştu.

adminadmin