Spor
Giriş Tarihi : 16-02-2014 14:58   Güncelleme : 16-02-2014 14:58

SAMSUNSPOR MAĞLUBİYETİNDEN SONRA BESİM DURMUŞ DA İSTİFA ETTİ!

Kalacağı veya gideceği Samsunspor maçının sonucuna göre indekslenen Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Samsunspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada Başkan Savaş Abak'a teşekkür etti ve istifasını sunacağını söyledi.

SAMSUNSPOR MAĞLUBİYETİNDEN SONRA BESİM DURMUŞ DA İSTİFA ETTİ!
Büyük ümitlerle Boluspor'un başına getirilen Besim Durmuş 8 maçta sadece 6 puan alabildi. Boluspor Besim Durmuş ile hüsranları oynadı ve en sonunda küme düşme potasında yerini aldı.
 
Hüseyin Kalpar; "Herkes bize sallıyor"
 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Bu tür maçları kazanmak gerekiyor. Kazanmak için de takım halinde oynamak gerekiyor. Biz bu tür maçların zor olduğunu biliyoruz. Bugün de zor oldu. Çok daha etkili olabilirdik. Ayağımızdaki topu kaptırdığımız zaman sıkıntı yaşıyoruz. İlk yarıda bulduğumuz goller güzeldi. Şanssız dönem geçiriyoruz. Çünkü 2 tane kalecimiz sakatlandı. Furkan kaleye geçtikten sonra müthiş durdu. Bugün yine bir maç kazandık. Tek tek kazanmaya devam ediyoruz. Bize herkes sallıyor. Özellikle Hüseyin Kalpar’a çok sallıyorlar. Benden ne istiyorlar bilmiyorum. Zaman zaman içimizdeki insanlar bile sallıyorlar" dedi.
 
"Ben bu takıma olumlu yönde sahiplenilsin istiyorum"
 
 42 puan toplamış bir takımı herkesin sahiplenmesi gerektiğini vurgulayan Kalpar, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
 "Herkesin el birliği ile takıma iyi yönde destek vermesi hepimize fayda verir. Onun için lütfen bazı şeylerden sıyrılalım. Şu anda 6. durumdayız ve rakibimizden de 2 puan öndeyiz. Bu maçı kazandığımız için mutluyum. Bir yönetici televizyona bağlanıyor ve hakkımda yanlış şeyler konuşuyor. Ben işimi dürüst yapmaya çalışıyorum ve sonuna kadar da yapıyorum. Ben bu Samsunspor’un ismini veya Samsunspor’u rahatsız edecek hiçbir pozisyonda bulunmuyorum. Ben işimin hamalıyım. Birilerinin işine gelmiyorsa ben bir şey yapamam. Halen buradan bir şey aranıyorsa bana değil, takıma zarar verir. Ben bu takıma olumlu yönde sahiplenilsin istiyorum."
 
 
      Canberk Aydın, "Benim en çok korktuğum maçlardan bir tanesiydi"
 
Play-off potasına girdikleri için mutlu olduğunu belirten Samsunsporlu oyuncu Canberk Aydın, "Benim en çok korktuğum maçlardan bir tanesiydi. Rakibimiz Boluspor düşmemeye oynayan bir takım, biz de yukarılara oynayan bir takımız. Manisaspor bugün puan kaybetti. Bizim de Play-off potasına girebilmemiz için bu maçı almamız gerekiyordu. Bunu da başardık. Takım olarak mutluyuz. İnşallah bu galibiyetler sürecek. Samsunspor ile daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
 
 
Furkan Köse; "Galibiyeti hak eden taraf bizdik"
 
       9 maçtır yenilmediklerini vurgulayan Samsunsporlu kaleci Furkan Köse ise, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Erken goller bulduk. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Atilla Özmen’in talihsiz sakatlığından dolayı oyuna girdim ve iyi de oynadığımı düşünüyorum. 9 maçtır yenilmeyen bir takımız ve böyle devam etmek istiyoruz” dedi.
 
BOLUSPOR CEPHESİ
 
Besim Durmuş; "Takımımız kazanacak davranışları sergiliyordu"
 
Maçın genelinde oyunu tutamadıklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Buraya gelmeden önce ikinci yarının başından beri olumlu futbol oynuyorduk. Birkaç tane de takımın derinliğini sağlayacak oyuncu transfer ettik. Takımımız kazanacak davranışları sergiliyordu. Özellikle geçen hafta olumlu oynadığımız bir maçı kaybettik. Tabi ki, bulunduğumuz yer itibariyle de biraz gerginlik oluşturuyor. Bugün burada da işin zor olacağını biliyorduk. Maçın 20. dakikasında hiç beklenmedik bir anda gol oldu. Maçın genelinde oyunu tutamadık. Arka arkaya gelen 2 gol moralimizi bozdu ve oyun disiplininden koptuk. Hem Boluspor hem de Samsunspor orta sahayı çok çabuk geçmeye başladı. Dağınık bir maç oldu. Samsunspor hak ederek kazandı" dedi.
 
Besim Durmuş; "Başkanımız kabul ederse ayrılmayı düşünüyorum"
 
Boluspor’da kan değişikliğine ihtiyaç olduğu için istifa edeceğini belirten Durmuş şunları söyledi:
"Boluspor kulübünde başkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Boluspor Kulübü buradan çok çabuk sıyrılacaktır. Bir kan değişikliğine ihtiyaç var gibi gözüküyor. Hem oyuncularım, hem başkanın, hem de Bolu camiasının değişikliğe ve rahat nefes almaya ihtiyacı var. Bulunduğumuz yere fazla zarar vermek istemiyoruz. Ben bundan sonraki süreçte bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Gönlümüz kendileri ile birlikte. Akşam veya yarın bu konuyu başkan ile görüşeceğim. Teknik ekip olarak bundan sonraki sürecimizde sadece gönülden destek olacağız. Başkanımız kabul ederse ayrılmayı düşünüyorum."
 
Cemil Vatansever; "2 gol yediğimizde, çıkarması zor oluyor"
 
Basit hatalar yaparak yenildiklerini söyleyen Bolusporlu oyuncu Cemil Vatansever, "Samsunspor gibi zor bir deplasmanda basit hatalar yaparak 2 gol yediğimizde, çıkarması zor oluyor. İkinci yarıya rakibimize oyunu kabul ettiren bir oyun ile sahaya çıktık. Bunu da az çok yaptığımızı düşünüyorum ama yeterli olmadı. Bundan sonra geri kalan maçlarda Boluspor’un ruhuna yakışır bir mücadele ile takımımızı en üst seviyelere çıkartmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
 
Hakan Arslan; "Sonuç olarak kötü bir gidişat var"
 
Samsunspor’un zorlu bir deplasman olduğunu belirten Bolusporlu oyuncu Hakan Arslan ise, "Bizim 2-3 maçtır iyi oynayıp sonuç alamadığımız maçlar vardı. Buraya galip gelmek ve puan almak için gelmiştik. Haftalardır iyi oynadığımız takdirde yeniliyorduk. Sonuç olarak kötü bir gidişat var. Taraftarlarımızdan özür diliyorum" dedi.
 
bolununsesi.com
  
adminadmin