Spor
Giriş Tarihi : 30-11-2013 17:41   Güncelleme : 30-11-2013 17:41

SAMSUNSPOR MERSİN’ TESLİM OLDU

İlk yarısını 3-0 önde bitirdiği maçı 5-4 kaybetti.

SAMSUNSPOR MERSİN’ TESLİM OLDU
Samsunspor deplasmanda oynadığı ve ilk yarısını 3-0 önde kapadığı maçta Mersin İdmanyurdu'na 5-4 yenildi.
 
Samsunspor gollü geçen maçta, deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaştı. İlk 18 dakikaya 3 gol sığdıran ve 'maçı koparttı' dedirten Samsunspor ikinci yarıda kalesinde gördüğü 5 gole tek golle yanıt vererek müsabakayı 5-4 yenik tamamladı. 
 
Maçın skoru ulusal bir çok haber kuruluşunda 'son dakika' olarak geçti. Habertürk'ün internet sitesi sonucu, "Çılgın skor, PTT 1. Lig'deki mücadelede tam 9 gol atıldı" başlığı ile duyurdu.
 
Bu arada sosyal paylaşım sitesi facebook'ta örgütlenen "İstanbul'daki Samsunsporlular" grubu maç sonu bir açıklama yaparak Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a yüklendi. Kalpar için ağır ifadeler kullanan "İstanbul'daki Samsunsporlular" grubu, "Senin Yerin SAMSUNSPOR Değil Hüseyin Kalpar Emekli Ol Evinden Maçları İzle Kendin ve SAMSUNSPOR için En Büyük Taktik ve En Büyük İnsanlık Bizce Bu Olur !!! ifadelerini kullandı.
 
Gurubun açıklaması şöyle:
 
"Mersin İdman Yurdu :5 - Hakem + Hüseyin Kalpar :4 Maç Sonucu
 
İlk Yarı Bitiyor 3-0 öndesin Rakip 2. Yarıda Gol için Bastıracak bunuda Biliyorsun ee Hüseyin Kalpar denilen Adam Orta sahayı ve Defansı Tecrübeli Yedeklerle Güçlendireceğin Halde 3-2 olana Kadar Bekliyorsun Bununlada Yetinmiyorsun Tansiyonu Yüksek Maçta Tecrübeli oyuncuları sahaya almanı beklerken 16- 17 Yaşındaki Genç Çocukları Sahaya Sürüyorsun Ve Yenilgi Kaçınılmaz Oluyor. Senin Yerin SAMSUNSPOR Değil Hüseyin Kalpar Emekli Ol Evinden Maçları İzle Kendin ve SAMSUNSPOR için En Büyük Taktik ve En Büyük İnsanlık Bizce Bu Olur !!!

Ayrıca Maçın İkinci Yarısında Mersin in Galip Gelmesi İçin Tüm Takdir Haklarını Mersin Adına Kullanan Yapılan Birsürü Faulde 2. Sarıyı Bir Türlü Mersinli Futbolculara Çıkartamayan Rezil Hakem Senide Şiddetli Bir Şekildee Kınıyoruz Aklın Varsa SAMSUN a Gelme Bu Büyük Taraftar Yapılanların Hesabını En Kralından Sana Soracaktır !!"
 
samsunAhaber
adminadmin