Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 30-06-2020 16:28   Güncelleme : 30-06-2020 16:48

Samsunspor Rekor Peşinde / Süper Lig’in Tepesi de Dibi de Ateş Hattı!

Samsunspor Rekor Peşinde / Süper Lig’in Tepesi de Dibi de Ateş Hattı!

Federasyon 2. ve 3. Lig’lerin oynanması yönünde karar verdi. Bu kararı bazıları sevinç ile karşılarken bazıları da tepki gösterdi. Tabii ki bu durum takımların avantaj durumu ile ilgili olduğu için herkes kararı çıkarına göre değerlendirdi. Ben, kendi adıma karardan memnunum. Samsunspor’umuzdan rekorlar bekliyoruz.

Uzun süredir 1. Lig maçlarını izlemiyordum. Birinci lig oyuncu kalitesi hiçte fena değil. Hele kafaya oynayan takımların kadrosu bayağı iyi. İnşallah önümüzdeki sezon Samsunspor’da iyi bir kadro oluşturacak. Samsunspor’a gelecek oyuncuları şimdiden merak ediyorum.

Beşiktaş düşme hattında olan Konyaspor’u farklı yendi ama Konyaspor uzun süre bir kişi eksik oynadı. Beşiktaş farklı kazandı ama maç 11 - 11 oynansa durum değişebilirdi. Böyle giderse düşme ihtimali en yüksek takım maalesef Konyaspor olur gibi.

Yine düşme hattının bir tık üstünde olan Malatyaspor, Fenerbahçe deplasmanında uzatma dakikalarında yediği 2 gole engel olamadı ve puansız dönüyor ama maça damga vuran olay Emre’nin yaptığı sahtekarlık sonucu çok iyi oynayan Gökhan’ın 2. sarıdan oyundan atılmasıydı.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN