Spor
Giriş Tarihi : 10-07-2014 13:46   Güncelleme : 10-07-2014 13:46

SAMSUNSPOR SAHAYA İNDİ

Samsunspor 2014-2015 sezonunun ilk idmanını Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

SAMSUNSPOR SAHAYA İNDİ
Futbolcular bugün saat 14.00'de tesislerde toplandı. İlk olarak teknik direktör Erhan Altın, oyuncuları ile bir toplantı yaptı.

Toplantının ardından akşam saat 18.00'de ilk idmanını yeni teknik direktör Erhan Altın ve teknik ekibi nezaretinde gerçekleştiren kırmızı- beyazlılar da izinli olan Ahmet Burak Solaker ile Tuna Üzümcü katılmadı. Düz koşu ile başlayan idman kondisyon ağırlıklı çalışmayla son buldu. İdmanı başkan Emin Kar ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. İlk idmana Adnan, Musa Aydın, Murat, Zafer, Taha, Fatih, Ercan, Canberk, Erdi, Furkan, Adilovic, Soner, Umar, Doğan, Alperen, Harun, Burhan, Kemal, Mehmet Yılmaz, Halil İbrahim Pekşen, Hasan Hüseyin ve Aykut katıldı.

Yeni sezonun ilk idmanını yaptıklarını belirten teknik direktör Erhan Altın, "Öncelikle bir önceki sezonda takıma final oynatan ve böylesine karakterli oyuncuları bize bırakan eski teknik direktör Hüseyin Kalpar'a teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan oyuncular var ama takımın iskeleti duruyor. İş transferde sorunumuz kalmadı. Yarın Tuna ve Ahmet'te aramıza katılacak. Dış transferde ise görüşme halinde olduğumuz oyuncularımız var. Bunlarında aramıza katılmasıyla çalışma tempomuzu artıracağız. Samsun'da 14 Temmuz'a kadar çalışıp Erzurum'a kampa gideceğiz. Bayram'da 2 günlük izin vereceğiz ve ikinci etap kampımızı da yine Erzurum’da gerçekleştireceğiz" dedi.

Samsunspor yarını sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla geçirecek. Bu arada, idman öncesi Adnan Güngör ve Musa Aydın ile yeni sözleşme imzaladı.
adminadmin