Spor
Giriş Tarihi : 10-04-2014 13:01   Güncelleme : 10-04-2014 13:01

SAMSUNSPOR ŞAİBEYE KALACAK BİR KULÜP DEĞİLDİR

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor’da başkan Emin Kar, “Orduspor ile dost olabiliriz ama sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Samsunspor şaibeye kalacak bir kulüp değildir” dedi.

SAMSUNSPOR ŞAİBEYE KALACAK BİR KULÜP DEĞİLDİR
Samsunspor Kulübü Toplantı Salon’unda basın toplantısı düzenleyen Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Play-off ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2013-2014 sezonunun inanılmaz geçtiğini belirten Kar, “Bu sezon hedefimiz, olursa Play-off diye belirlemiştik. Yeni bir yapılanma içerisindeydik. Bugün gelinen noktada ise Play-off’u bile istemeyip ikinci olma yolunda yazılar yazılıyor. Bu beni de mutlu ediyor. Ama bu sene inanılmaz bir lig oluyor. Biz 59 puanla şampiyon olduk ve geçen sene Kayseri Erciyesspor 59 puanla garantiledi. Bu sezon ise inanılmaz bir lig oldu ve ilk iki için puanlar 72’leri buldu” diye konuştu.
 
“SAHAYA ÇIKIP ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kar, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Orduspor karşılaşması ile ilgili sosyal medyada çıkan söylentilere de cevap vererek, “Sosyal medyada Orduspor maçıyla ilgili birtakım şeyler yazılıyor. ‘Yok, Ordu’ya şöyle yapalım, böyle yapalım’ diye söyleniyor. Bizim için ligdeki tüm takımlar eşittir. Orduspor ile dost olabiliriz ama sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Samsunspor şaibeye kalacak bir kulüp değildir. Biz şerefimizle, namusumuzla görevimizi yapıyoruz. Yenersek yolumuza bakarız, yenilirsek tebrik ederiz” şeklinde konuştu.
 
“SLOGAN BENİ ÇOK RAHATSIZ ETTİ”

Mersin İdmanyurdu maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Emin Kar, “17 maçtır bu takım yenilmiyor. Mersin karşısında son 25 dakika kala kötü tezahürat yapılıyor. Seyircide inanılmaz bir patlama oluyor. Bunu tüm taraftarlar için söylemiyorum ama oradaki slogan beni çok rahatsız etti. Bunu futbolculara yapılan büyük bir haksızlık olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.
 
"GEREĞİNİ YAPACAĞIZ”

Mersin İdamyurdu maçında özel güvenlik görevlilerinin çalışmadığını hatırlatan Kar, şunları söyledi:

“Güvenlik şirketine borcumuzu ödeyemedik. Ben 22-23 ay önce kulübe başkan olduğum zaman güvenlik şirketine olan borcumuz 50 bin lira idi. Şimdi ise bu borcu yarıya indirdik. Maç öncesi ise kalan borcumuzun yarısını bu Pazartesi günü ödemek istediğimizi söyledik. Fakat bunu kabul etmediler ve maça çıkmama kararı aldılar. Biz de buna saygı duyduk ve gereğini yapacağız.”

Öte yandan Samsunspor, Orduspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.
adminadmin