Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 07-07-2020 12:34   Güncelleme : 07-07-2020 12:34

Samsunspor Şampiyon / Trabzonspor Ligi Bırakmadı!

Samsunspor Şampiyon / Trabzonspor Ligi Bırakmadı!

2. Lig’in ve 3. Lig’in oynanması yönünde karar alınmıştı fakat bir çok kulüpten tepki gelince yeni bir karar ile liglerin oynanmadan tescil edilme kararı alındı. Tescil kararı alındı ama bazı konular henüz netleşmedi. Herkesin üzerinde ittifak ettiği Samsunspor’un her halükarda şampiyonluğu hak ettiği yönündedir. Artık önümüzdeki sezonu planlamaya başladık. Gidecek oyuncular yavaş yavaş belirleniyor. Gelecek oyuncuları ise heyecanla bekliyoruz.

Süper Lig’de ise Başakşehir çekinerek gittiği Antalyaspor deplasmanından galibiyetle dönerek ligin bitimine 4 hafta kala avantajını sürdürüyor.  Başakşehir önce Denizlispor, Konyaspor ve Kayserispor gibi ligin dibinden kurtulmak isteyen 3 takım ile zorlu maçlar oynadıktan sonra son maçını rahat durumda olan Kasımpaşa ile oynayarak sezonu bitirecek.

Trabzonspor ise Galatasaray deplasmanından haklı ve farklı bir galibiyet alarak şampiyonluk yarışında “bende varım” dedi. Trabzonspor’unda tıpkı rakibi Başakşehir gibi ligin dibinden kurtulmak isteyen Denizlispor, Konyaspor ve son hafta da Kayserispor maçları var. Bu hafta ise kağıt üzerinde kolay gözüken Antalyaspor maçı var. Başakşehir de Trabzonspor da bu 4 maçı da kazanabilir ama yine aynı takımlar bu 4 maçta da puan kaybedebilir. Olası iki takımında 4 maçı kazanması durumunda Başakşehir ligi şampiyon tamamlayacak.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN