Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-04-2017 09:25   Güncelleme : 03-04-2017 09:25

Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubundan Öğrencilere Ücretsiz Passolig

Samsunspor Taraftar Grubu Dernek Başkanı Ali Haliloğlu Akasyamhaberi ziyaret etti.

Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubundan Öğrencilere Ücretsiz Passolig

Ziyarette Samsunspor taraftarı öğrencilere ücretsiz passolig uygulaması başlattıklarına değinen Ali Haliloğlu, şimdiye kadar 600 öğrenciye ücretsiz passolig verdiklerini ve hedeflerinin 1000 passolig olduğunu belirtti.

Tekkeköy, Terme ve Ladik’te okulları ziyaret ederek öğrencilerin isimlerine hazırlanmış passoliglerini öğrencilere verdiklerini kaydeden Ali Haliloğlu, Samsun İmam Hatip Lisesi, Terme İmam Hatip Lisesi, Tekkeköy Ali - Emine Kahvecioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necati Akçağlar Anadolu Lisesi, Ladik Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin passoligleriyle toplam 600 öğrenciye passoliglerini verdiklerini ve hedeflerinin 100 öğrenciyi ücretiz passoloig sahibi yapmak olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin bir çok ilinde olduğu gibi Samsunspor tribünlerinde de passolig nedeniyle seyirci sayısında büyük oranda azalma olduğunu Şehzadeler Taraftar Grubu, bu sorunu kendi imkanları ile çözerek grup üyesi öğrencilere ücretsiz passolig uygulaması başlattıklarının söyleyen Ali Haliloğlu hedeflerinin temiz tribün olduğuna da vurgu yaptı.

 KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Ali Haliloğlu, 1000 passolig hedefinden sonra çıtayı yükselterek 2000 öğrenciye ücretsiz passolig vermek için çalışacaklarını ve kapılarının herkes açık olduğunu dileyen her öğrenicinin gruba üye olarak ücretsiz passolig sahibi olabileceğini de vurguladı.

Haliloğlu sözlerini şöyle tamamladı; “Samsunspor Stadyumunda kale arkasını tamamen kapatmak ve sesimizin daha güçlü ve daha gür bir şekilde çıkması için mücadele ediyoruz. Şehzadeler Taraftar Grubu ile hareket etmek isteyen herkes yanımızda olabilir”

 

adminadmin