Spor
Giriş Tarihi : 24-02-2020 09:58   Güncelleme : 24-02-2020 09:58

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Yolumuza Kayıpsız Devam Ediyoruz

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, deplasmanda 1-0 kazandığımız GMG Kırklarelispor maçını değerlendirdi.

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Yolumuza Kayıpsız Devam Ediyoruz

Galip geldikleri için mutlu olduğunu belirten Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Konumumuz itibariyle bugün puan tahammülüne kaybımız olmadığı bir maç oynadık. En azından bir deplasman karşılaşmasını kayıpsız geçtik. Rakibimizle aramızdaki 7 puan farkı korumamız gerekiyordu. Karşımızda da özellikle kendi sahasında çok iyi oynayan ve çok baskılı oynayan bir takım vardı. Özellikle Süper Lig takımlarıyla oynadığı kupa karşılaşmalarında kendi sahasında iyi oynayan bir takımla oynadık. Bizim için zor bir maç oldu ama kayıpsız geçmesini bildik” dedi.

 

8 günde 3 zorlu maç oynadıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “Bugün taraftarlarımız da iyiydi. Onlara da teşekkür ediyoruz. Yolumuza kayıpsız geçmenin huzurunu yaşıyoruz. 8 günde 3 zorlu maç oynadık ve bunların 2 tanesi de zorlu deplasmanlardı. Deplasmanlarda da kazanmayı alışkanlık haline getirdik. İlki İnegölspor olmak üzere kalan 9 karşılaşmamızı da iyi geçip, biran önce şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bugün üst düzey bir mücadele ortaya koyan oyuncularımıza da teşekkür ediyorum. GMG Kırklarelispor, kupa maçında Ankaragücü, Gaziantep FK ve Başakşehir gibi Süper Lig takımlarını eledi. Alınan bu galibiyeti küçümsememek gerekiyor. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz” diye konuştu.

STAT: Kırklareli Atatürk

 

HAKEMLER: Hasan Avcı, Ahmet Şimşek, Emir Eray Eyisoy

 

GMG KIRKLARELİSPOR: Umut, İbrahim, Yusuf, Davut, Emre Keleşoğlu, Caner, Mert Sinan, Emre Balkı (Dk 81 Görkem Bitin), Malik, Enis (Dk. 76 Serkan Sözmen), Bahadır (Dk. 65 Emre Can Atila)

 

YILPORT SAMSUNSPORUMUZ: Nurullah, Caner, Veli, Yalçın, Gökhan Meral, Ercan, Ferhat, Burak Çalık (Dk. 72 Ahmethan Köse), Guido, Gökhan Alsan (Dk. 59 İbrahim Halil Çolak), Bahattin (Dk. 84 Erkam Reşmen)

 

GOLLER: Dk. 34 Gökhan Alsan (Yılport Samsunspor)

SARI KARTLAR: Gökhan Alsan, Caner Arıcı, Ferhat Çulcuoğlu (Yılport Samsunspor), Mert Sinan Pekesen, Davut Babur (GMG Kırklarelispor)

 

Takımımız, ligin 25’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı GMG Kırklarelispor’u 1 – 0’lık skorla mağlup ederek puanını 64’e yükseltti.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

3’üncü dakikada ani gelişen Yılport Samsunspor atağında Gökhan Alsan’ın ceza sahası içerisinde kaleye çektiği şut defansa çarparak kornere çıktı.

28’inci dakikada Gökhan Meral’in pasıyla buluşan Burak Çalık’ın ceza sahası dışından kaleye vurduğu şut az farkla üstten auta çıktı.

32’nci dakikada GMG Kırklarelispor’un kullandığı serbest vuruşta İbrahim Sürgülü’nün şutunu kaleci Nurullah son anda kurtardı.

34’üncü dakikada Caner Arıcı’nın ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Gökhan Alsan’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-1

40’ıncı dakikada Guido’nun ara pasıyla buluşan Bahattin Köse’nin ceza sahası çarprazından kaleye çektiği şut az farkla üstten auta çıktı.

52’nci dakikada GMG Kırklarelispor’da Emre Balkı’nın serbest vuruşta topa iyi yükselen Malik’in kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

55’inci dakikada ani gelişen Yılport Samsunspor atağında ceza sahası içerisinde Gökhan Alsan’ın göğsüyle yumuşattığı topa sert vurdu top kaleci Umut’ta kaldı.

90+4’üncü dakikada Ahmethan Köse’nin pasıyla İbrahim Halil Çolak’ın ceza sahası dışından kaleye çektiği şut az farkla üstten auta çıktı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN