Spor
Giriş Tarihi : 07-12-2016 09:03   Güncelleme : 07-12-2016 09:03

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: Hiçbir Rakipten Korkmuyoruz

​SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Osman Özköylü, Eskişehirspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hiçbir rakipten korkmuyoruz. Bu anlamda Eskişehirspor maçı da bunlardan bir tanesidir. Rakibimiz çok iyi takım, çok önemli oyunculardan kurulu bir ekip, hatta Süper Lig ayarında, ancak yeter ki biz kora kor mücadelemizi yapalım" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: Hiçbir Rakipten Korkmuyoruz

Samsun Haber  - TFF 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor,  Pazar günü evinde ağırlayacağı Eskişehir maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Osman Özköylü gözetiminde başladı. Antrenman öncesi deplasmanda 1-0 kaybettikleri Ümraniyespor maçı ve karşılaşacakları Eskişehirspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Osman Özköylü, "Ümraniyespor karşısında bir kaç pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Yani bizden iyi olan bir takıma yenilmedik, tam tersi ikinci yarıdaki oyunumuzla onlardan daha iyi bir takım olduğumuz gösterdik. Ama kötü bir maç kaybettik. Bu beni oldukça üzdü. Bundan önce bizden daha iyi takımlara yenilmiştik ama bu maçta yenilgi hiç beklemiyordum. Oyuncularımız şu ana kadar gerçekten aslanlar gibi mücadele etti. Bir maçtaki kötü oyun nedeniyle oyuncularımı yargılayamam. Onlara herkesin teşekkür borcu var" diyerek şöyle konuştu: 

"Hiçbir rakipten korkmuyoruz. Bu anlamda Eskişehirspor maçı da bunlardan bir tanesidir. Rakibimiz çok iyi takım, çok önemli oyunculardan kurulu bir ekip, hatta Süper Lig ayarında, ancak yeter ki biz kora kor mücadelemizi yapalım. İnşallah bu maçtan ben puan veya puanlarla ayrılacağımıza ben inanıyorum."

 

adminadmin