Spor
Giriş Tarihi : 19-07-2017 10:14   Güncelleme : 19-07-2017 10:14

Samsunspor teknik direktörü Özalan: İlk Yarı Hedefi 41 Puan

TFF 1. Lig takımı Samsunspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, "Yeni sezonda hedefimiz ilk yarıda 41 puan. Bu hedefe ulaşırsak, Süper Lig’e çıkmak için ikinci yarıda işimiz daha kolay olacak" dedi.

Samsunspor teknik direktörü Özalan: İlk Yarı Hedefi 41 Puan

Alpay Özalan, ilk etap kampının ardından Nuri Asan Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Alpay Özalan, şunları söyledi:

"Benim iddialı bir yapım var. Yapamayacağım, başaramayacağım şeyleri asla söylemem. Şimdi ise yeni sezonda hedefim ilk yarıda 41 puan. Diğer takımların transferlerine baktığımız zaman çok çetin bir lig geçecek. Ama Samsunspor taraftarının desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum.”

YENİ YILDIZLAR KAZANDIRMAK BANA NASİP OLUR

Samsun'dan Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayı düşündüğünü söyleyen Özalan, "Sezon içinde her hafta alt yapıdan farklı 3 oyuncuyu A takım antrenmanlarına alacağız. Üst yapının havasını aldırıp, hırslandırmamız lazım. Geçen sezon çalıştığım takımda iki oyuncuyu kazandırdık. Çok iyi biliyorum Samsun’dan eski yıllarda birçok yıldız oyuncu çıktı. İnşallah yeni yıldızları Türk futboluna kazandırmak bana nasip olur" diye konuştu. Takip ettiği yabancı oyuncular olduğunu söyleyen Özalan, şöyle devam etti:

TAKİP ETTİĞİM OYUNCULAR VAR

"Yabancı oyuncu transferinde şu ana kadar sadece bir oyuncu aldık. Birçok yabancı oyunun maçlarını izledim. Bu konuda hata yapmayım nokta atışı yapmamız lazım. Benim bildiğim ve takip ettiğim yabancı futbolcular var. Ancak belki daha iyisini bulabiliriz diye çalışıyoruz. Benim bildiğim oyunculara da güveniyorum. Ankaragücü ile oynayacağımız hazırlık maçına kadar takımın en az yüzde 90’ı hazır olacak. Taraftarın da beklentileri var. Yeni statla birlikte inşallah bu beklentilere yeni sezonda cevap vereceğiz”

GÖKAY İMZALADI

Samsunspor geçen sezon da kadrosunda kiralık olarak yer alan Gökay İravul ile bir yıllık sözleşme imzadı. Nuri Asan Tesisleri'ndeki imza töreninde Başkanvekili Rüştü Arapoğlu'da hazır bulundu. Öte yandan Samsunspor, ikinci etap kamp için yarın Erzurum'a gidecek.

adminadmin