Spor
Giriş Tarihi : 14-12-2016 12:59   Güncelleme : 14-12-2016 12:59

Samsunspor'da Gündem Transfer Yasağı

​TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Transfer yasağını kaldırdığımız taktirde teknik direktörümüz Osman Özköylü ile gerekli görüşmeleri yapıp takımın eksik olan yerlere gerekli transferi yapacağız'' dedi.

Samsunspor'da Gündem Transfer Yasağı

Coşkun Zeren ligin bitimine 2 hafta kala planlanan transferler, futbolcu ödemeleri ve bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mustafa Sevgi, Hasan Kılıç ve Fatih Kılıçkaya'nın alacaklarının ödendiğini, hafta sonuna kadar da Muharrem Efe'nin alacaklarını ödeyeceklerini açıklayan Coşkun Zeren şunları söyledi: 

"Transfer yasağını çözmek istiyoruz. Bu konuyla ilgili yönetim olarak gerekli temasları gerçekleştiriyoruz. Transfer yasağını kaldırdığımız takdirde teknik direktörümüz Özköylü ile gerekli görüşmeleri yapıp eksik olan yerlere gerekli transferleri yapacağız. Bu arada mevcut kadromuzdan eksilme olmayacak. Onların katkılarını yine alacağız ve takımı kuvvetlendireceğiz.''

Giresunspor'un iyi bir ekip olduğunu hatırlatan Coşkun Zeren, '' Puana ihtiyacımız var. Kazanmak zorundayız. Şanssız mağlubiyetler aldık. Son 2 haftada maksimum puanlar alacağız. Giresunspor maçından da puan ve puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu. 

 

adminadmin