Spor
Giriş Tarihi : 26-06-2014 10:35   Güncelleme : 26-06-2014 10:35

SAMSUNSPOR’DA ŞOK İSTİFALAR

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, 15 Haziran’da yapılan genel kurulun ardından basın sözcüsü görevine getirilen İbrahim Ersöz ile stat sorumlusu olan Erol Aslan görevlerinden istifa ettiler.

SAMSUNSPOR’DA ŞOK İSTİFALAR
Sadece 10 gün görevlerinde kalan İbrahim Ersöz ve Erol Aslan, Samsunspor’da yönetim kurulu görevlerine devam edeceklerini söylediler.
 
“DELEGE OYU İLE GELDİK, ÖZGÜR İRADEMİZ İLE İSTİFA EDERİZ”

Atakum ilçesi Usluoğlu Baklava Salonu’nda yaptıkları basın açıklamasında Samsunspor’un eski Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz, “Samsunspor Başkanı Emin Kar beyefendi dün bir ferman buyurdu. Stat Sorumlusu Erol Aslan ile beraber istifamızı istedi. Ben de kendisine ‘o sizin dediğiniz gibi değil, biz genel kurul ile geldik. Özgür irademiz ile karar veririz. O sizi aşar’ dedim. Ferman Emin beyin ise genel kurullar bizimdir. Delege oyu ile gelmişizdir. Özgür irademiz ile istifa edersek yönetimden ayrılırız. Basın sözcüsü olarak devam ettiğim konumu bugün itibariyle noktalıyorum. Erol Aslan da stat sorumluluğu görevini bugün itibariyle sonlandırıyor. Lakin yönetim kurulu üyeliklerimiz devam etmektedir. Onun kararını ancak biz veririz, onlar veremez” dedi.

Herkesin ortak noktasının Samsunspor olduğunu belirten Ersöz, “Çok kısa süre içerisindeki gözlemlerim tamamen Samsunspor üzerinden şahsi meselelerin görülmüş olmasıdır. Samsunspor babamızın tapulu malı değil. Hepimizin ortak noktası Samsunspor’dur. Hiç kimse kendisini Samsunspor’un üzerinde görmemeli. Bu hepimiz için geçerlidir. Bizim siyasi bir hesabımız yok. Ne milletvekilliği ne de bakanlık. Hiçbir hesabım yok” diye konuştu.
 
“AZİZ YILDIRIM ÖZENTİLERİNE MÜSAADE ETMEM”

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım özentilerine asla müsaade etmeyeceğini vurgulayan Ersöz, “Aziz Yıldırım’ın yaptığını yaparsanız saygı duyarım da, o havaya bürünüp de ‘istifa edeceksiniz’ demenize müsaade etmem. Genel kurul kararı ile geldik. Arzu edersek özgür irademiz ile istifa ederiz. Bundan sonra Emin Kar’a ve A takımında olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Sadece yönetim kurulu üyeliği sıfatımız kaldığı için bize düşen görevler olduğunda ne gerekiyorsa değerlendireceğiz. Samsunspor adına görev verildiğinde de belirli bir emir komuta zinciri içerisinde gereğini yaparız” şeklinde konuştu.
adminadmin