Spor
Giriş Tarihi : 15-07-2014 10:16   Güncelleme : 15-07-2014 10:16

SAMSUNSPOR'DAN UMAR AÇIKLAMASI!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamladı

SAMSUNSPOR'DAN UMAR AÇIKLAMASI!
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamladı.
Karadeniz ekibi, Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde bu sabah yaptığı ter idmanıyla yeni sezon hazırlıklarının Samsun ayağını tamamladı. İdmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalıştı. Kaleciler ise kaleci antrenörü yönetiminde takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdi.
 
Samsun'daki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlılar, Erzurum Palandöken'de yapacağı kamp için otobüsle kentten ayrıldı. Kafilede 24 futbolcu yer aldı.
 
Kaptan da ayrıldı
 
Samsunspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Musa Sinan Yılmazer, Cemil Adıcan, Erdem Şen ve kaleci Atilla Özmen'in ardından kaptan Adnan Güngör de takımdan ayrıldı. Bir süredir takımla idmanlara çıkan Göngör'ün, Kocaeli Birlik Spor ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. Tecrübeli futbolcunun, tesislerde arkadaşlarına veda ederek Kocaeli'ne gittiği bildirildi.
 
Umar açıklaması
 
Öte yandan Samsunspor Kulübü, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'un, Nijeryalı futbolcu Umar'ı transfer etmek için sunduğu resmi teklifi maddi anlamda az buldu.
Kulüpten yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Umar'ın kulübümüz ile 2 yıllık sözleşmesi devam ediyor. Umar hakkında çıkan transfer haberleri asılsızdır. Aminu Umar'ın geçen sezon gösterdiği performansı nedeniyle birçok kulübün transfer listesinde yer aldığı da bir gerçektir ancak şu ana kadar kulübümüze Umar ile ilgili Balıkesirspor Kulübü dışında resmi bir teklif de gelmemiştir. Gelen teklifi maddi anlamda uygun bulmayarak geri çevirmiş bulunmaktayız. Son iki gün içinde Umar’ın Balıkesirspor ile anlaştığı yolundaki haberler ise tamamen asılsız ve hayal ürünüdür. Oyuncumuz takımla idmanlarına çıkmaktadır."
adminadmin