Spor
Giriş Tarihi : 11-02-2020 15:00   Güncelleme : 11-02-2020 15:00

Samsunsporlu Eğitimcilerden Özcan'a Ziyaret

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu üyeleri, VM Medicalpark Samsun Hastanesini ziyaret ederek, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan'a Samsunspor dergisini takdim ettiler.

Samsunsporlu Eğitimcilerden Özcan'a Ziyaret

Türkiye'nin dört bir köşesinde görev yapan öğretmenlerden oluşan Samsunsporlu Eğitimciler Platformu,  VM Medicalpark Samsun  Hastanesi'ni ziyaret ederek, Genel Müdür DR. Hakan Özcan ’a Samsunspor dergisi ni takdim ettiler.

 

Kasım ayından bu yana faaliyet gösteren platform, Samsunspor Dergisinin ilk sayısını çıkardı. Öğretmenlerin kendi çalışması olan ve Samsunspor  ile ilgili yazı ve dosyaların bulunduğu dergi, takdir topluyor.

 

Satışı olmayan derginin okullara ulaştırılması ve öğrencilere Samsunspor sevgisinin aşılanması amaçlanıyor. Dergi, önümüzdeki günlerde web sitesi üzerinden de okunabilecek.

 

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu  adına Hatıran Yeter kitabı nın derleyeni Yusuf Demircioğlu  tarafından takdim edilen dergiyi inceleyen Dr Özcan, “VM Medicalpark Samsun Hastanesi olarak, her zaman Samsunspor’un yanındayız. Takımımızın en kısa sürede Süper Lig’e çıkacağına inancımız tam" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN