Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-05-2018 09:15   Güncelleme : 09-05-2018 09:15

Samsunsporlu eski Futbolcu Celil Sağır: Yok çalıştay, yok sayıştay bunlar hikaye!

Samsunsporlu eski milli futbolcu Celil Sağır, Samsunspor ile alakalı olarak tertip edilmesi düşünülen çalıştay hakkındaki görüşlerini açıklarken; “bunlar hikaye” dedi.

Samsunsporlu eski Futbolcu Celil Sağır: Yok çalıştay, yok sayıştay bunlar hikaye!

Samsunsporlu eski milli futbolcu Celil Sağır’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şöyle;

Bakın arkadaşlar. Yok çalıştay, yok Sayıştay.. Yok fikir alışverişi falan filan.. Bunlar hikaye.. Gelecek kişilerin ne söyleyeceği de belli. Defalarca deklare ettiğimiz şeyler. Alt yapı, futbolu bilen kişilerin başa geçmesi, şirketleşme ve maddi kaynakların profesyonelce kullanılması..

Bunlar bilinen şeyler arkadaş.. Önemli olan bu işi ehillere bırakmak ve de futbol konusunda karışmamak.. Ama şu ortamda hala da herkes kendi reklamının derdinde, nasıl nemalanırım onun peşinde.. Birilerini kandırırsınız ama beni Asla arkadaş.. Samsunspor ortak payda ise kimsenin kimseyi sevme zorunluluğu yok.. Çözüm ne ise o yapılır. Şahsi husumetler bir kenara atılır çözüme odaklanılır. Seversin sevmezsin bu Armanın tekrar ayağa kalkması İÇİN İsmail Uyanık etrafında bir oluşum gerçekleşirse ilk adım atılmış olur arkadaş..

NİÇİN İSMAİL UYANIK..

Bu kulübün haklarını savunacak tek kişi olduğu İÇİN.. Her kesime verecek cevabı olduğu için..

Federasyon nezdinde bu camiayı dimdik ayakta tutacağı için.. Alt yapı için, üst yapı için, bu kulübün en önemlisi SAYGINLIĞINI GERİ GETİRECEĞİ için.. Bu kadar Net..

Haa diyorlar ki İsmail başkan neyi bekliyor.. Bu zebanilerin hala bu kulüpte menfaatlerinin bitmediğini gördüğü için Yeri ve Zamanını bekliyor.. Neyi bekliyor.. Hala daha taraftarlarımızın bu kulübü tam anlamıyla sahip çıkmadıkları için, hala daha bu camiayı bu figürlere bırakarak sessiz kaldıkları için SESLERİNİ ÇIKARTMALARINI bekliyor.. Tam sahiplenme gerek..

Gerekirse İstanbul a onun yanına 2-3bin kişiyi yığıyor muyuz seni istiyoruz diye.

O zaman hem gündemde oluruz hem de ikna ederiz hem de tüm çevrelere mesaj veririz arkadaş..

adminadmin