Spor
Giriş Tarihi : 07-12-2017 09:41   Güncelleme : 07-12-2017 09:41

Samsunsporlu eski futbolculardan Genel Kurul Açıklaması

TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor forması giymiş eski futbolcular bir araya gelerek kulüp yönetiminin almış olduğu kongre süreci ile ilgili açıklamada bulundular. Kongre sürecini ve Erkurt Tutu başkanlığındaki mevcut yönetimi değerlendiren eski futbolcular, aday çıkmaması durumunda kongrede yönetime talip olacaklarını da ifade etti.

Samsunsporlu eski futbolculardan Genel Kurul Açıklaması

Eski futbolculardan Hakkı Bayrak, Hasan Şengül, Mehmet Ali Çınar, Celil Sağır, Ahmet Usta, Ömer Kuranel, Bünyamin Kubat, İmdat Arslan, Şendoğan Çakmaker, Necati Özsüz, Hamdi Fermancı, Ali Kemal Gedikli, Sinan Ünal, Murat Şimşek, Hamdi Tezol ve Metin Karabulut, Canik ilçesinde bulunan Meşe Tesislerinde bir araya gerek ortak basın açıklaması yaptılar. Toplantıya Tanju Çolak ve Cenk İşler ise telefonla bağlandı. 

Futbolcular adına ortak basın açıklaması yapan Celil Sağır, "Samsunspor tarihinin en kötü zamanlarını yaşıyor. Sportif anlamda dibe vurmuş, altyapısı perişan, üst yapısı abondone olmuş bir takım maalesef. Bu durumdan dolayı hayatını Samsunspor'a adamış, bizler bir araya geldik. Samsunspor'un haklarını savunamayan bir yönetimin bu camiada hala kalması izah edilemez. Samsunspor sahipsiz değildir. Rahat olunsunki, bu camia bu kulüp sahipsiz de kalmayacaktır. Başarı bugün olmaz yarın olur ama tarih kolay olmaz. Biz tarihiyle, gazisiyle, şehidiyle, taraftarıyla tarihe geçen bir camiayı tanihe gömmemek için kulübümüze sahip çıkma kararı aldık" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Başarısızlığa pirim tanıyan şehrin dinamiklerini bu şehir affetmeyecektir. Bunun için sahip çıkıyoruz. Aramızda bu kulüpte efsane olmuş nice isimler mevcut. Yani bilgiyse bilgi, örnekse örnek, bu kulübe sahip çıkacak bir babayiğit yoksa biz burdayız. Önceden yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Yalanlarla yürütülen bu camiayı eski saygın ve takdir edilen bir markaya tekrar getirmek adına bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Günü değil geleceği kurtarmak adına buradayız. Tüm Samsunsporlulardan armasına sahip çıkmasını istiyoruz. Gün her anlamda birlik ve beraberlik içinde olma günüdür"

adminadmin