Spor
Giriş Tarihi : 03-07-2014 11:35   Güncelleme : 03-07-2014 11:35

SAMSUNSPOR'U GELECEK YIL SÜPER LİG'DE GÖRMEK İSTİYORUM

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yeni yönetimine başarılar dileyerek, Samsunspur'u önümüzdeki yıl Süper Lig'de görmek istediğini söyledi.

SAMSUNSPOR'U GELECEK YIL SÜPER LİG'DE GÖRMEK İSTİYORUM
Bakan Çağatay Kılıç, başta Kulüp Başkanı Emir Kar olmak üzere Samsunspor'un yönetim kadrosunu makamında kabul etti. Burada, kulübün genel durumu hakkında bilgi alan Bakan Çağatay Kılıç, Samsun halkının ve kentteki tüm kurum ve kuruluşların Samsunspor'a sahip çıkacağına inancının tam olduğunu vurguladı.

Özellikle Samsunspor'lu taraftarların desteğiyle, kulübün 50. kuruluş yıldönümünü Süper Lig'de kutlayacağına inancını dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, "Ben sadece memleketimin takımı olan Samsunspor Kulübü'nün Bakanı değilim. Ben, tüm kulüplerin, bu topraklarda başarı için ter döken tüm sporcuların Bakanıyım. Başarı için birlik ve bütünlük şart. Samsunspor kulübü de tüm paydaşlarıyla bir ve beraber olmalı. Taraftar, bu köklü kulübe destek verecek. Yönetim de taraftarlara her konuda sahip çıkacak." dedi.

Elektronik bilet uygulamasına da dikkati çeken Bakan Çağatay Kılıç, "Samsunspor’u gelecek yıl 1.Lig de görmek istiyoruz. Tabi bu noktada Passolig uygulamasına destek verilmesi de önemli. Çünkü bu uygulama ile alınan her bilet, kulüplerimizin kasasına giren ek bir gelir anlamına geliyor. Samsunlu sporseverlerin de Passolig kullanarak, takımlarına katkı sağlaması gerekir" şeklinde konuştu.
 
 Başkan Kar: "Sayın Bakanımız Her Zaman Bize Destek Oldu"

Samsunspor Kulüp Başkanı Kar ise yeni seçilen yönetimin üyeleriyle Bakan Çağatay Kılıç'a bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Sayın Bakanımızın, millet vekilliği döneminden bu yana kulübümüze son derece önemli yardımları oldu. Bizler de arkadaşlarımızla kendisine ziyarette bulunmak istedik. Görüşmemizde, Sayın Bakanımızın bize her konuda destek vermeye devam edeceğini belirtmesi memnuniyet verici. 50. yılımızda inşallah Süper Lig'e çıkarız" ifadesini kullandı.

Görüşmede Kulüp Başkanı Emin Kar'ın yanı sıra , Başkan Vekili Recep Hun, As Başkan Adem Soycan, Genel Sekreter Bahri Uğurlu, Yaşar Cengiz, Yusuf Ziya Çakır ve İbrahim Akdağ da hazır bulundu.

Toplantının ardından Samsunspor Kulübü Yöneticileri Bakan Çağatay Kılıç'a Samsunspor forması hediye etti. Bakan Çağatay Kılıç ve Samsunspor yönetim kurulu üyeleri daha sonra toplu fotoğraf çektirdi.
adminadmin