Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 11-08-2020 13:41   Güncelleme : 11-08-2020 13:41

Samsunspor’u Özledik!

Samsunspor’u Özledik!

Samsunspor’u izlemeyi özledik. Stattaki o coşkuyu ve Samsunspor’un içinde olduğu futbolu özledik. “Futbol her yerde oynanıyor.” diyenlere: Biz Samsunspor’u özledik, maç oynayan iki takımdan birinin Samsunspor olduğu müsabakayı özledik.

Liglerden düşme kalkınca Süper Lig’den 1. Lig’e düşen takım olmadı. Dolayısıyla muhtemel 3 rakip direk ekarte edilmiş oldu. Şimdi işimiz daha kolay gözüküyor ama benim gibi düşünüp ona göre transfer yapıp işi gevşek tutarsak sonumuz hüsran olabilir.

Hem transferlerde ince eleyip sık dokumak gerekir hem de sezonun tamamında, yani bütün maçları final havasında oynamak gerekir. Aksini yapan takımların yaşadığı hüsranlar ortada.

Samsunspor Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım “Ben bu yola adımı, gövdemi ve paramı koydum. Çok iyi transferleri uygun şartlarda yapacağız. Taraftar biraz sabırlı olsun.” diyor. Sabır zaten bizim kaderimiz. Yıllardır sabrediyoruz ve umut ediyoruz ki, sabrın sonu selamet olacak.

Tabii ki Sayın Başkan hesap kitap yapmakta haklıdır fakat taraftar öyle bir havaya girmişti ki, sezon biter bitmez adeta yıldızlar Samsun’a akacak diye bekliyordu.Ü

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN