Spor
Giriş Tarihi : 26-02-2014 12:13   Güncelleme : 26-02-2014 12:13

SAMSUNSPOR’UN DURUMU VAHİM DEPLASMANA ZOR GİTTİK!

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, acil ödenmesi gereken 2 milyon lira borçlarının olduğunu belirterek, “Bunun içinde personel giderleri, yemek, primler, deplasman giderleri, elektrik ve su var” dedi.

SAMSUNSPOR’UN DURUMU VAHİM DEPLASMANA ZOR GİTTİK!
1461 Trabzon galibiyeti sonrasında kulüp toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyen Samsunspor Başkanı Emin Kar, kulübün maddi sıkıntılarının bulunduğunu ve yardıma ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Kendilerine şu ana kadar yardım edenlere teşekkür eden Kar, "Bunlar bize gereğinden fazla yardım oldu. Onlardan aldığımız paraların büyük bir kısmı vergi ve eski borçlara gitti. Lider durumdaki Ankaraspor'u inanıyorum ki yeneceğiz ama birazcık destek bekliyoruz. Deplasmanlarda 4 uçak seferi yapıyoruz. Bizim deplasmanlarımız masraflı geçiyor. Tam hesaplamadık ama 2 milyon lira borcumuz var. Bunun içinde personel giderleri, yemek, primler, deplasman giderleri, elektrik var su var” diye konuştu.
 
"SIDDIK İSTEMİ’Yİ KUTLUYORUM"

1461 Trabzonsporlu futbolcu Mehmet Sıddık İstemi’yi kutlayan Başkan Emin Kar, “Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. 11 haftadır yenilmiyoruz. Çıkışımız sürüyor. Bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. İç ve dışarıdaki bütün maçları hesap ediyoruz. Şampiyonluğumuzu etkileyecek olan takımlarla deplasmanda karşılaşacağız. Bunlardan bir tanesi de Balıkesirspor'dur. Daha sonra Ankaraspor ve Orduspor var. Bu maçlara konsantre oluyoruz. Bu hafta 1461 Trabzon maçı bitti. Balıkesirspor maçına odaklandık. 1461 Trabzonsporlu Mehmet Sıddık İstemi'yi maç esnasındaki hareketinden dolayı da tebrik ediyorum. Hakemin korner verdiği pozisyonu iptal ettirdi. 1461 Trabzonlu yöneticiler sayesinde de maçta herhangi bir problem yaşanmadı. Balıkesirspor maçından sonra bay gececeğiz. Hocamızla görüşüp 3-4 günlük kamp yapabiliriz. Böyle bir düşüncemiz var” şeklinde konuştu.
 
“ARTIK GİTMİYOR"

Kar, Samsunpor’da önceki sezon oynayan futbolcu Bahai sıkıntısı için CAS’a gideceklerini ifade ederek, "Fink, Valdamiro, Pal Lazar, Serdar Özkan, Uğur Boral ve Selim Teber’in kulüple sıkıntıları var. Samsunspor Kulübü olarak maddi sıkıntımız bu ara hat safhaya ulaştı. Ben kimseyle kavga etmek niyetinde değilim. Saha içinde futbolcuyken ediyordum ama başkanken böyle bir zamanım yok. Biz yönetim kurulu olarak elimizden geldikçe bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Artık gitmiyor. Birilerinin bize yardım etmesiyle olmuyor. Gecen ‘6 puanımız silinecek’ demiştim. Onu zar zor atlattık. Şimdi önümüzde Bahia sıkıntısı var. Bunun için CAS'a gidiyoruz. Fink, Valdamiro, Pal Lazar, Serdar Özkan, Uğur Boral ve Selim Teber geldi ve bunların borçlarıyla uğraşıyoruz. Birçok yere gidiyoruz ve yardım istiyoruz. Reklam alanlarımızı satamıyoruz” dedi.
 
“GEÇEN HAFTA DEPLASMANA ZOR GİTTİK”

Maddi sıkıntılardan dolayı geçen hafta deplasmana zor gittiklerini vurgulayan Kar, şunları söyledi:

“Bu maçtan sonra bu söylem doğru mudur ama maddi olarak yapamıyoruz. Futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi hiç bunaltmadılar. Onların da bir ailesi var. Biz sadece primlerini ödeyerek bu günlere geldik. Zor dönemeçteyiz. Samsun'un önemli kişilerinden yardım bekliyoruz. Biz işimize bakıyoruz ama artık bu toplantıyı yaparak, bunları söylemek zorunda kaldım. Çünkü futbolcularımıza ödeme yapamıyoruz. Samsun şehrinin ileri gelen insanların bize yardım etmelerini istiyorum. Olacağına da inanıyorum. Futbolcularımızın maç başlıkları ve aylıkları duruyor. Peşinatları hemen hemen hepsini ödedik.”

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcuların paralarını alamadıkları gerekçesiyle yaptıkları 25 saniyelik protestoyla ilgili bir soru üzerine Başkan Kar, “Hiç öyle bir şey aklımıza gelmedi. Bunlar Tavşanlı Linyit olarak yapabilirler. Ben olsam yaptırmazdım. Çok kötü bir şey değil ama biz onlara, onlar da bize inanıyor” şeklinde cevap verdi.
adminadmin