Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-01-2018 10:36   Güncelleme : 13-01-2018 10:36

Samsunspor'un eski Futbolcusu Celil Sağır Başkan Yılmaz’a ateş püskürdü!

Samsunsporlu eski futbolcu Celil Sağır sosyal medya üzerinden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı’na ateş püskürdü.

Samsunspor'un eski Futbolcusu Celil Sağır Başkan Yılmaz’a ateş püskürdü!

Samsunspor'un eski Futbolcusu Celil Sağır'ın sosyal medyadan şunları yazdı;

Habertürk de sunucu B.şehir belediye başkanına Samsunspor"u sorarken Zatı muhterem Büyükşehir belediye başkanımızın suratı düşüyor. Ben başkaları gibi evirip, çevirip kıvırmam..

Ailemin 20 oyu var.. Bir tanesini sana verdirirsem şerefsizim.. O kadar tarafım belli benim, o kadar netim, o kadar SAMSUNSPOR"luyum...

Akasyamhaber’e konuşan Celil Sağır, “Ben bu paylaşımı bir eski futbolcudan ziyade Samsunspor'a emek ve gönül vermiş bir Samsunspor sevdalısı olarak duygusal bir yapı içerisinde bu paylaşımı yaptım. Bulunduğun paylaşımın sonuna kadar da ardındayım" diye ifade etti.

SAMSUNSPOR SAHİPSİZ BIRAKILDI

Samsunspor'un bu zamana kadar sorunlarının çoktan halledilmesi gerekliydi diyen Celil Sağır, " BAL Liginde bulunan takımlar bile kamp yapabilirken maddi imkansızlıktan Samsunspor kamp yapamayan Türkiye'nin çok nadir takımlarından birisidir. Bu hepimizi üzmektedir. Samsunspor bu kadar sahipsiz bırakılmamalıydı. Yıllardır Samsunspor bir kaşık bal ile uyutuluyor. Türkiye'nin bir çok ili futbol takımına sahip çıkarak bir maddi imkan vererek gelişmesine yardımcı olmuşlardır. Kimi iller takımına parkomatını vermiş kimisi başka sabit gelir elde edebileceği başka kapılar açmıştır. İstedikten sonra bunlar tabiki yapılabilir ama Samsunspor'un gelişmesine yardımcı olabilecek bu zamana kadar hiç bir olanak sağlanmamıştır. Neredeyse 20 yıldır Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığını yapan Yusuf Ziya Yılmaz'ın daha fazla şeyler yapmasını beklerdim.  Aza kanaat getirerek bu zamana kadar Samsunspor ayakta kalma mücadelesi vermiştir" sözlerine yer verdi.

GÜNÜ KURTARMA KAMPANYASI

Samsunspor için başlatılan yardım kampanyası şuan aslında günü kurtarma kampanyasıdır şeklinde konuşan Sağır, " Samsunspor'un geleceğini kurtarmasını adına daha sağlam sabit gelirler ortaya konması gerekmekte. Başkan Yılmaz Samsun'a eserler bıraktım dese de Samsunspor markasının önüne geçebilen bir marka yıllardır ortaya koyamamıştır. Samsun'un neredeyse Tek markası olan Samsunspor'a ise gerekli destek çıkılmamıştır" diye konuştu.

İYİ Kİ GÖNÜLDEN SAMSUNSPORLU VALİMİZ VAR

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Valisi Osman Kaymak kadar Samsunsporlu olarak bile kendisini hissedemiyor sözleriyle başkan Yılmaz'ı eleştiren Celil Sağır, "Gerçekten kendisini gönülden Samsunsporlu hissetseler Samunspor'a kalıcı bir eser bırakabilirdi. Bir Samsunlu ve Samsunspor'u gönülden seven birisi olarak Sayın Valimiz Osman Kaymak kadar Samsunspor'a sahip çıkan desteğini esirgemeyen kimse gelmemiştir Samsun'a. Samsun'a geldiği günden beri Samsunspor'a sahip çıkan, fedakarlık gösteren, değerlerine sahip çıkan maddi ve manevi Samsunspor'a ne verebilirim düşüncesi taşıyan bir insan. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızın 20 yıldır burada olmasına rağmen daha bir yılını doldurmayan valimizi örnek alması lazım diye düşünüyorum" diye düşüncesine yer verdi. 

SAMSUNSPOR ARKA PLANA ATILDI

İlçe Belediye başkanlarımız bile ellerinden geldiğince Samsunspor'a sahip çıkmış çeşitli kampanyalar ile sesini duyurmuşlardır diyen Sağır, " Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı geçtiğimiz yıl 'Bu Aşkın Kahramanı Sensin' ile çok güzel bir kampanyaya imza attı. Diğer Taraftan Canik Belediye Başkanı Osman Genç bir başka proje ile Havza'da Samsunspor Anıtı yapmak istedi şimdi deniliyor ki Havza'da olmasın başka bir yerde olsun. Havza Samsunspor için manevi bir değere sahip. Orada gerçekleşen trafik kazası sonucu futbol şehidi olarak Samsunspor'un futbolcuları tarihe geçmiştir. Oranın da önüne bir set çekilerek yapılmasına izin verilmedi. Büyükşehir'in kendi çıkarları doğrultusunda Samsunspor hep geri plana atıldı. Tüm ilçe Belediye Başkanları elinden geleni sağlamaya çalışıyor olsa da Samsun'un İdari Mülkü Büyükşehir Belediyesi olduğundan biz Samsunspor'a en fazla desteği Büyükşehirden bekliyoruz" diye söyledi.

Gül Su GÜNDÜZ

adminadmin