Spor
Giriş Tarihi : 31-05-2017 14:23   Güncelleme : 31-05-2017 14:23

Samsunspor'un eski futbolcusu Celil'den Uyarı

Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a seslenerek, “Samsunspor tarihinin sportif anlamda en başarısız yönetimine destek verilmişse eğer önümüzdeki sene Allah korusun oluşabilecek başarısızlık durumunda bunun vebalini üzerinizden atamazsınız” dedi.

Samsunspor'un eski futbolcusu Celil'den Uyarı

Türk futbolunun önemli isimlerinden Samsunspor’un eski milli futbolcusu Celil Sağır, yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Erkut Tutu’nun yeniden aday olduğunu açıklamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a seslenen Celil Sağır, şu ifadeleri kullandı:

“Bu kulübün yıllarca formasını gururla giyen, kaptanlığını yapan, kimine göre mahalle abisi, kimilerine göre de sözünü esirgemeyen bir Samsunspor taraftarı olarak Gençlik ve Spor Bakanımıza ve Valimize sesleniyorum. Samsunspor tarihinin sportif anlamda en başarısız yönetimine destek verilmişse eğer, önümüzdeki sene Allah korusun oluşabilecek başarısızlık durumunda bunun vebalini üzerinizden atamazsınız. Başarısızlığı ödüllendirirseniz bunun koskoca camiada gürültüsü çok olur. Lige çıkmak için her şey mubah değildir. Armanın ve camianın saygınlığı esastır. Bu yönetimle geçen sene bu sarsılmıştır. Camiasını savunamayan, değerlerini de savunamaz. Bu kesindir. Acizane bu şehrin ve bu camianın bir evladı olarak tarihe not düşünüyorum. Benden söylemesi.”

adminadmin