Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 30-08-2016 15:36   Güncelleme : 30-08-2016 15:36

Samsunspor’un gidişi?

Üzgünüm ama bu gidiş hiç hoş değil. Bu gidişle bu ligde işimiz çok zor bir ihtimal Mersin İdman Yurdu’nu yeneriz ama hepsi o. İnşallah yanılırım. Söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum geçmişte ardışık yapılan hataların bedelini bu yönetime mal etmek haksızlık olur.

Samsunspor’un gidişi?

Ama bir durum var ki zikretmiş olmak kimseye haksızlık olmaz.

Bazen bir gol bir sezonu heba edebilir. Ya da bazen bir gol bir sezonu kurtarabilir. Bazen bir oyuncuya verdiğiniz parayı attığı bir gol için helal edebilirsiniz. Bazen de para veya ilkesel bir sebep için anlaşamadığınız bir oyuncu size pişmanlıklar yaşatabilir. Biz bu sezon bunu iki oyuncu da yaşadık bu iki oyuncuyu kadro da tutulabilseydik geleceğe daha ümit var bakabilirdik. Bu iki oyuncuya vereceğimiz para ne kadardı bilmiyorum gidişleri neden parasal bir sebep mi ilkesel bir sebep mi onu da bilemiyorum.

Keşke ikisi de takımda tutulabilseydi ama tutulamadı. Bu süreçle ilgili bazı soruların aydınlatılması gerektiği ortada. İnsanlar bana da soruyor  “Sezon bitince gidenler zaten gitmişti Ekigho ve İvanov kalacaktı hatta yönetimin yapılandırma teklifini bile kabul etmişlerdi, sonra ne oldu da gittiler?” diye. Ben de bu konuda bilgim olmadığını söylüyorum.

Taraftar bir soru daha soruyor,  “Transfer tahtası açık olsaydı sanki Ekigho ve İvanov’dan daha iyi bir topçu mu alacaktık ki onları beğenmedik ya da onların aldığı paranın yarı fiyatına mı oynatacaktık bu topçuları?” diye. Ben bu sorunun cevabını da bilemiyorum umarım

Yönetim bu konuları kamuoyu ile paylaşır. Zaten maça gelen bir avuç taraftarımız kaldı bu taraftarın gerçekleri öğrenmek hakkıdır. Samsunspor taraftarı bu sürecin nasıl olduğunun, neden olduğunun paylaşmasını istiyor ve bekliyor.

MAÇ YAYINI BELİRSİZLİĞİ

Maç yayın belirsizliği giderilemedi maçı da izleyemedik. Nasıl bir idari yapı var ki hala bu işi çözemediler bu ne beceriksizliktir.  Samsunspor’un maçını izleyemedim kendimi eksik hissediyorum.

İnşallah yayın keşmekeşi çözülecektir.

Bütün eksikliklere rağmen Samsunspor’a desteğe devam etmek gerekiyor. Çünkü başka Samsunspor yok inşallah her şey daha güzel olur.

Adnan ÖZ

adminadmin