Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 11-07-2014 14:23   Güncelleme : 11-07-2014 14:23

SAMSUN’UN SİMGESİ 3 AYDIR KARANLIKTA

Samsun Cumhuriyet Meydanın da bulunan Samsun’un simgesi Atatürk Heykelinin de bulunduğu Meydan Parkı ve çevresinin 3 aydır karanlıkta olması akasyamhaber muhabirlerinin dikkatinden kaçmadı..

SAMSUN’UN SİMGESİ 3 AYDIR KARANLIKTA
Park dışındaki aydınlatma eksiksiz bir şekilde mevcutken  özellikle heykelin olduğu kısımların ve parkın karanlıkta olması Samsunlu vatandaşların ve turistlerin akıllarında soru işaretleri bırakıyor..

Akşam saatlerinde fotoğraf çekmek isteyen turist ve vatandaşların heykelin karanlık olmasından dolayı rahatsız olduklarını dile getirdiler.

SORUMLULUKTAN KAÇIYORLAR

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz İlkadım Belediyesi Park Bahçe Müdürü Erdoğan Zengin’in konuyla ilgili bilgisi olmaması da ayrı bir tartışma konusu..

TEHLİKE SAÇIYOR
 
Atatürk Heykeli’nin bulunduğu parkın karanlık olmasından dolayı tinerci, hırsız, gibi kişilerin mekanı olmuş durumda. Ailelerin güvenle gezemediği korktukları için şehir merkezindeki parka uğramamak istememesi park esnafına da darbe vurmuş durumda.

VALİLİĞİN KARŞISINDA AMA GÖREN YOK

Valilik binasının karşısında olmasına rağmen aydınlatma arızasının giderilmemesi Samsun’un simgesi özellikle mi karanlıkta bırakılıyor sorusunu akıllara getiriyor.
 
BİRAN ÖNCE AYDINLATMALAR ÇALIŞTIRILSIN

İlkadım ve Büyükşehir yetkililerinden biran önce bu karanlığın aydınlatılması rica ediyoruz.

Amazon Park, Batı Park, Doğu Park ve meydanlar bu kadar aydınlıkken Samsunun simgesi olan parkın karanlıkta bırakılması halkın kafasında soru işaretleri bırakıyor.  

Yağmur Özcan- Sema Karpuzoğlu
adminadmin