Spor
Giriş Tarihi : 13-02-2020 10:09   Güncelleme : 13-02-2020 10:09

Samsun’un Ve Samsunspor'un Kaderi Birdir!

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığının öncülüğünde 17 İlçe Başkanlığı ve Samsun Ülkü Ocakları Samsunspor’a destek pankartı asarak başarı dileklerini iletti.

Samsun’un Ve Samsunspor'un Kaderi Birdir!

MHP Samsun İl Başkanlığı, 17 MHP İlçe Başkanlığı ve Samsun Ülkü Ocakları Cadde ve teşkilat binalarına “… SAMSUSPORUMUZA BAKARILAR DİLER” ve sosyal medyada son dönemde Samsunspora destek etiketi olan “#BirlikteYükseleceğiz” mesajı içeren pantart astı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak; “Samsunspor bizim sevdamız. Son dönemdeki istikrarlı futbol puan tablosuna yansıdı ve şu an ligde birinci sırada. Yürekten inanıyoruz ki Samsunspor bu yıl TFF 2.Lig Beyaz Grup'tan bir üst lige doğrudan çıkacaktır. Bildiğiz gibi Yılport Samsunspor ile Afjet Afyonspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Samsunspor tekrar liderliğe yükseldi. Bu yeniden liderlik ligdeki 55 puan ile oldu. Biz de Samsun’un, Samsunsporlu hemşehrilerimizin ve takımın motivasyonu için desteğimizi büyük puntolarla binalarımıza ve caddelerimize astık ve açıkladık. Samsunspor demek Samsun demektir. Samsun’un ve Samsunsporun kaderi birdir desek yeridir. Her ikisinin büyümesi birbirini destekler ve tetikler.” dedi.

Samsunspor maçlarına düzenli gittiğini de belirten Karapıçak; “Ben yürekten Samsunsporluyum. Bazıları bana ‘başka?’ diye ikinci bir takım tutup tutmadığımı soruyor. Ben de ‘Başka diye soranlara inat Samsunspor” diyoruz. Sadece şahsım değil yönetim kurulu üyelerimizin de yüreğinde Samsunspor var. Tüm teşkilatlarımızla Samsunsporun yayındayız.” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN