Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-03-2019 10:05   Güncelleme : 16-03-2019 10:05

Sarıcaoğlu; Tirit Bahane, Basın Şahane

​Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsun basını ile “ Geleneksel Tirit Gecesinde” bir araya geldi.

Sarıcaoğlu;  Tirit Bahane, Basın Şahane

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun basını ile “Geleneksel Tirit Gecesinde” bir araya geldi. Geceye, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İl Temsilcisi Cemil Ciğerim, Türkiye Spor Yazarları Temsilcisi Avni Demir, Samsun  İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu, Samsun Medya Gazetecileri Başkanı Mehmet Hazinedar, Karadeniz İnternet Gazetecileri Dernek Başkanı Nihat Alpaslan, Çağdaş Gazeteciler Derneği Samsun Temsilcisi Mehmet Rebi Özdemir’in yanı sıra yaygın ve yerel basın temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

AK Parti Kavak ilçe Başkanı Osman Atlı ve MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber’in de katılımlarıyla Kavak Belediyesi Kardelen Düğün Salonunda düzenlenen programda 2023 vizyonunu Samsun basını ile paylaşan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, ayrıca Belediye Meclis Üyesi adaylarını da teker teker anons ederek basın mensuplarına tanıttı.

2014’de göreve 16 proje sözü vererek geldiğini ancak beş yıllık dönem içinde tam 70 projeyi Kavak’ta hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Sarıcaoğlu, yeni dönem için hazırladıkları ve 31 Mart’tan sonra teker teker yapımına başlanarak ilçe hizmetine sunacakları 2023 vizyon projeleri ile de ciddi bir sıçrama yaşayacaklarını belirtti.

Beş yıl öncesi ile bugünkü Kavak arasında çok büyük fark olduğunu anlatan Sarıcaoğlu, “ Biz göreve geldiğimizde yılda 1 milyon lira yatırım hizmeti alan ilçemizin Belediye hizmet binası, sosyal tesisler, parklar, altyapı gibi çok eksiği vardı. Bunları öncelik sırasına koyarak teker teker yerine getirdik. Beş yılda 526 milyon liralık bir yatırımı Kavak’a kazandırdık. Halkımızın yeni dönem içinde yetki vermesiyle çok daha büyük ve önemli projeleri halkımızın istifadesine sunacağız” diye konuştu.

MHP İLE KOL KOLA ÇALIŞIYORUZ

Cumhur ittifakı olarak bu ay sonunda yapılacak seçimlerden en iyi neticeyi alarak çıkacaklarına inandıklarını söyleyen Sarıcaoğlu; ”Görev dönemimiz içinde geçirdiğimiz her seçimde AK Parti olarak oyumuzu artırarak çıktık.  Bugünde 31 Mart yerel seçimleri için MHP’li kardeşlerimizle el ele kol kola çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Ve inanıyoruz ki bu seçimden de rakiplerimizi sandıkta ezerek en iyi neticeyi alacağız” dedi.

Habercilerin “Rakip parti adayı Şerif Ün seçim çalışmalarında yüzlerce kişiye belediyede iş sözünü nasıl veriyor şeklindeki soruya “ Siyaset insanların hassas duyguları ile oynayarak yapılmamalı. Bunlar doğru şeyler değil” şeklinde yanıt veren Sarıcaoğlu, aynı adayın seçim çalışmalarında niçin AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti gibi tüm partililerin adayı olduğunu söylüyor şeklindeki bir başka soruya ise “ Bu tür söylemler doğru değil. Sayın aday kendisi AK Parti‘nin adayı ise ben nerenin adayıyım. Halkımız bunları iyi sorgulamalı” diye yanıtladı.

 

adminadmin