Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-12-2016 15:50   Güncelleme : 22-12-2016 15:50

Sarıcaoğlu'ndan Duygulandıran Hediye

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun doğduğu köy olan Karlı köyü muhtarı Mustafa Geçim'e Yaşar Doğu'nun kitabını hediye etti.

Sarıcaoğlu'ndan Duygulandıran Hediye

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven tarafından yazılan Yaşar Doğu kitabını karlı köyü muhtarı Mustafa Geçim'e hediye eden Başkan Sarıcaoğlu, "Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu gururumuz Yaşar Doğu'nun doğduğu köy olan karlı köyünde çalışmalarımız başladı burasını da insanlara duyuracağız" ifadelerini kullandı. 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve Yaşar Doğu'nun Kitabının yazarı hemşehrimiz Ahmet Seven ve Karlı köyü muhtarı Mustafa Geçim ile birlikte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Gazeteci Yazar Ahmet Seven ziyareti kapsamında Başkan Sarıcaoğlu'na Samsun Yazarlar Derneği'nin Yaşar Doğu temalı takvimi hediye etti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıcaoğlu her iki misafirine de teşekkür etti. 

Sarıcaoğlu, "Yaşar Doğu İmkansızı Başardı"

Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Yaşar Doğu'nun memleketi olan Kavak'ta Belediye Başkanı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Yaşar Doğu hayatı boyunca hiçbir zaman pes etmemiş ve imkansızı başarmış bir kahramandır. Doktorların kesin dinlenme önerisine rağmen yurda döndükten sonra genç güreşçiler yetiştirmeye devam etti ve vücudu bu yorgunluğa dayanamadı. Böyle bir kahramanın, kendini Türk güreşine adamış bir kahramanın memleketi olan Kavak'ta Belediye Başkanı olmaktan çok mutluyum. Onun adını yaşatabilmek için elimizden gelen ne varsa yapmaya da devam ediyoruz. Yaşar Doğu'nun doğduğu Karlı mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor kısa süre içerisinde bu mahallemizi de tüm Türkiye'ye duyuracağız" ifadelerinde bulundu. 

Başkan Sarıcaoğlu'nun Karlı mahallesi muhtarı Mustafa Geçim'e Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven tarafından yazılan Yaşar Doğu'nun kitabını hediye etmesi muhtar Geçim'i duygulandırdı. Başkan Sarıcaoğlu'na bu anlamlı hediyeden dolayı teşekkür eden muhtar Geçim şunları söyledi; "Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na bu anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum. Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Yaşar Doğu'nun adının hiç unutulmaması için gerekli tüm desteği veren Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a ve Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi. 

 

adminadmin