Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-02-2019 15:00   Güncelleme : 26-02-2019 11:47

Sarıtaş'ta sevgi seliyle karşılanan Başkan Zihni Şahin, söz verdi;​ Atakum'u Birlikte Yöneteceğiz

Sarıtaş'ta sevgi seliyle karşılanan Başkan Zihni Şahin, söz verdi;​ Atakum'u Birlikte Yöneteceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Sarıtaş Mahallesi'nde büyük coşku ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Şahin, vatandaşlara, "Atakum'u birlikte yöneteceğiz" diye söz verdi

Cumhur İttifakı'nın Atakum'da AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Sarıtaş Mahallesi'nde büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Zihni Şahin, "Eğer başkan seçilirsem Atakum'da herkes hizmetlerimizden faydalanacak. Kimseye ayrım yapılmayacak" dedi.

Başkan Zihni Şahin, Sarıtaş Mahallesi'ndeki 'Halk Buluşması'na AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile ilçe yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Sevim Özil, Gençlik Kolları Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte katıldı. Mahalle sakinlerinin sevgi gösterileriyle karşıladığı Başkan Şahin, projelerini ve yatırımlarını anlattı, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Atakum Belediye Başkanlığı için destek istedi.

AÇIK HAVADA MİTİNG!

Katılımın beklenenin üzerinde olması nedeniyle Başkan Şahin, konuşmasını toplantı salonunda değil açık alanda gerçekleştirdi.

Miting havasında gerçekleştirilen konuşmasına,  "Bizleri soğuk havaya rağmen dinleyen, gönülleriyle ısıtan siz kıymetli hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum" diyerek başlayan Zihni Şahin, ayrıca şunları söyledi:

'HİZMETTE AYRIM OLMAYACAK'

"Atakum sadece Samsun'un değil Karadeniz'in en çok gelişen ve bütün güzellikleri içerisinde barındıran bir ilçe. Yeşille mavinin buluştuğu Atakum'u birlikte yöneteceğimizin sözünü veriyorum. Yaptığımız hizmetlerden tüm Atakum halkı faydalanacak. Hiç kimseye hizmet anlamında ayrımcılık yapmayacak. Çünkü biz halkımıza, tüm Atakumlulara hizmet için geliyoruz.

'ORTAK AKILLA, GÖNÜLDEN GÖNÜLE...'

Seçim çalışmalarım kapsamında gittiğim her yerde söylediğim bir şey var. Ortak akılla hareket edeceğiz, gönülden gönüle belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergileyeceğiz. Bundan hiçbirinizin kuşkusu olmasın. Daima sizin yanınızda olacağız. Çalışma arkadaşlarım, oluşturacağımız profesyonel kadrolar sizlere hizmet için gece gündüz çalışacak. Bu güzel kenti, artık tüm Türkiye'nin tanıdığı, bildiği bu muhteşem kenti hep birlikte çok daha ileri noktalara taşıyacağız."

 

 

adminadmin