Genel
Giriş Tarihi : 01-08-2017 15:05   Güncelleme : 07-08-2017 15:11

Satış ve Dağıtım Yazılımlarının Avantajları

Özel tasarlanmış ve yenilikçi bir satış ve dağıtım sisteminizin olması, şirketinizin operasyonlarını en üst seviyeye çıkarabilir.

Satış ve Dağıtım Yazılımlarının Avantajları

Satış optimizasyonu yazılımı kullanarak, iş akışlarını düzenleyebilir, ekibinizin satış ziyaretlerinin anlık takibini yapabilir ve anlamlı raporlar elde edebilirsiniz. Hangi sektörde faaliyet gösteriyor olursanız olun, satış ve dağıtım optimizasyonuna yönelik yazılımları kullanmak bir çok avantaj sağlamaktadır. Geovision Group’un sunduğu yazılım çözümleri ile neler elde edebileceğinizi öğrenmek ister misiniz?

Sahip olduğunuz teknik donanımlara rağmen başarısız ziyaret oranlarını nasıl azaltabileceğinizi ve satış operasyonlarınızı nasıl en üst seviyeye taşıyabileceğinizi düşünüyorsunuz. Satış dağıtım yazılımları, başarısız ziyaret oranını azaltırken aynı zamanda maliyetlerinizi de minimum seviyeye indirmenize yardımcı olur. İhtiyaçlarınıza uygun olan yazılımlar sayesinde ekibinizi daha iyi planlayabilir, satış temsilcilerinizin daha üretken olmasını sağlayabilir ve sonuç olarak en uygun satış ve dağıtım organizasyonuna sahip olabilirsiniz.

Anlık bilgi akışı, satış ve dağıtım operasyonu için çok önemlidir. Özellikle satış noktalarının ve rutlarının sayısı değişkendir. Optimizasyon yazılımı kullanarak, satış ve dağıtım görevlerini oluşturabilir, senkronize edebilir ve günlük ziyaret hedeflerini en üst düzeye çıkarmak için ekip planlamasını gerçek zamanlı olarak değiştirebilirsiniz.

Ayrıca, satış ve dağıtım yazılımları sadece müşteri memnuniyetini artırmakla kalmaz, aynı zamanda talep tahmini için önemli veri ve araçlar da sağlar. Bu sayede müşteri ilişkilerinizi en üst düzeye taşıyabilir ve en karlı operasyonları yürütebilirsiniz.  Geovision Group’un geliştirdiği yenilikçi satış dağıtım yazılımları sayesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde ekiplerinizi planlayabilir ve müşterilerinizi memnun edebilirsiniz. Dinamik rut planlama yazılımımız Vision Scheduler sayesinde satış stratejilerinizi gerçekleştirilen planlara dönüştürün!

Detaylar:

http://tr.geovisiongroup.com/

Geovision Technology

 

adminadmin