Siyaset
Giriş Tarihi : 05-05-2018 09:08   Güncelleme : 05-05-2018 09:08

Saygıdeğer Ak Parti Milletvekili Aday Adayları!

Saygıdeğer Ak Parti Milletvekili Aday Adayları!

Türkiye, 24 Haziran 2018 tarihinde genel seçimlere gidecek ve önümüzdeki dönem milletimizi temsil edecek olan milletvekillerini seçecektir.

Partimiz, devletimize ve milletimize en iyi şekilde hizmet edecek adayların belirlenmesi için aday belirleme sürecini başlatmıştır.

Bu sürecin başarıyla tamamlanması ve en iyi sonucun alınabilmesi için, aday adaylarımızın uyması gereken bazı kurallar bulunmaktadır.

Bu kuralların başında; Ak Parti kurumsal kimliğinin muhafaza edilmesi gelmektedir. Ak Parti Kurumsal Kimliğine, Parti Programına, Parti Tüzüğüne ve Siyasal Partiler Kanunu’na aykırı davranışlar karşısında, partimiz taviz vermeyecek ve sorumluluk kabul etmeyecektir.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Seçim Kılavuzu, bu amaç doğrultusunda hazırlanmıştır. Kılavuzda, “Siyasi Partilerde Aday Adaylığı, Ak Parti Tüzüğü, Milletvekili Seçimlerinde Adaylık İşlemleri, aday adaylarımızın çalışmalarında dikkat edeceği hususlar ve partimizin kurumsal sembolleri ve bu sembollerin kullanım biçimlerine” yer verilmektedir.

adminadmin