Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-10-2017 15:11   Güncelleme : 23-10-2017 15:11

SAYSİAD, Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı Ağırladı

İstanbul'da bulunan Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği üyeleri, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takım futbolcuları ile biraraya geldi.

SAYSİAD, Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı Ağırladı

Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği(SAYSİAD) üyeleri, İstanbul'da bir restoranda Ampute Futbol Milli Takım oyuncularını ağırladı. 

Avrupa Şampiyonu olarak tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan Ampute Futbol Milli Takım oyuncuları Samsunlu yönetici, sanayici ve işadamları ile İstanbul'da biraraya geldi. SAYSİAD tarafından düzenlenen etkinlikte Ampute Futbol Milli Takım oyuncularına, Türkiye'ye yaşattıkları gurur nedeniyle teşekkür edildi. 

24 'üncü dönem AK Parti Milletvekili Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Şehit ve Gazilerden sorumlu Oya Eronat, 25'inci dönem MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis,  sanatçılar Ahmet Selçuk İlkan, Sami Aksu, Ahmet Koç ile birlikte Türkiye Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Erdem Ültürk, Samsun  Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş,  ile yargı mensupları, bürokratlar ile çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan SAYSİAD Başkanı Avukat Ayşe Üstünel Dağdelen, "Ampute Futbol Milli Takımı oyuncularımıza ülkemize yaşattıkları Avrupa Şampiyonluğu gururu için ne kadar teşekkür etsek azdır.  Engelli sporcularımız desteklendiklerinde neler yapabileceklerini bizlere ve tüm dünyaya gösterdiler. Kendilerini SAYSİAD ve Samsunlular adına yürekten tebrik ediyorum.  Ampute Milli Takımımızın tüm oyuncularını canı gönülden kutluyorum. Gerçekten imkansızı başararak bizlere ve ülkemize büyük bir gurur ve onur yaşattılar. Bu gurur ve onur içinde milli takım oyuncularımıza tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

İstanbul'da SAYSİAD tarafından düzenlenen yemeğe ise Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı Kaptanı Osman Çakmak ve takım arkadaşları da Avrupa Şampiyonluğu kupası ile birlikte katıldı. Düzenlenen etkinlikte Ampute Futbol Milli Takım oyuncularına hediyeler verilirken, yemek sonrası futbolcular SAYSİAD üyeleri ile birlikte Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan maç izlemek üzere Türk Telekom stadına gitti. 

adminadmin