Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-03-2019 09:55   Güncelleme : 07-03-2019 09:55

Seçilirse AK Parti’ye geçeceği iddia edilen İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayına Fuat Köktaş’tan sert eleştiri!

Seçilirse AK Parti’ye geçeceği iddia edilen İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayına Fuat Köktaş’tan sert eleştiri!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Tekkeköy ilçesinde katıldığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, İyi Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candal’ı isim vermeden sert şekilde eleştirdi. Köktaş, “ Bu mesaj, Tekkeköy’e ben hizmet edeceğim diyen, döneklere, satıcılara verilen en büyük mesajdır. Aklını kiraya verenlere en büyük mesajdır.” dedi.

SKM açılışında vatandaşlara hitap eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, isim vermeden İyi Parti Tekkeköy Başkan Adayı Mustafa Candal’ı eleştirdi. Köktaş, “Bu akşam bu kalabalık, bu akşam bu heyecan bize neyi hatırlatıyor biliyor musunuz? 5 yıl önce, Tekkeköy’ün makus talihini değiştiren kadrolara karşı, şu ailenin bu ailenin güdümünde olmaktan kurtulan Tekkeköy’ün, 1956 yılından beri ilçe olan Tekkeköy’ün köy olarak kalmasına vesile olan, Tekkeköy’ün köy olarak kalmasına dur diyen sizleri tebrik ediyorum.

Onlara geçit vermeyen, artık Tekkeköy’de söz de, karar da bizimdir diyen sizleri tebrik ediyorum. Bu mesajınız çok net olarak anlaşılmıştır. Mesaj yerini bulmuştur. Bu mesaj nedir biliyor musunuz? AK Parti’de siyaset yapmaya başlayan, AK Parti’de neredeyse her dönem aday adayı olmuş, bu şehirde ilçe başkanlığı yapmış, ama 11 ay sonra kaçmış. AK Parti’de il başkan yardımcılığı yapmış, ama 2 yıl sonra kaçmış. Tekkeköy’e ben hizmet edeceğim diyen, döneklere, satıcılara verilen en büyük mesajdır. Aklını kiraya verenlere en büyük mesajdır. Öyle köpeksiz köy bulup, değneksiz gezenlere bir mesajdır. Harmanda izi olmayıp, hasatta gözü olanlara mesajdır. Bu iş bu kadar kolay değil.” diye konuştu.

adminadmin