Güncel
Giriş Tarihi : 06-06-2020 17:12   Güncelleme : 06-06-2020 17:19

Şehidimizi Son Yolcuğuna Uğurladık

Suriye’nin İdlib kentinde zırhlı ambalansa düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Ercan Zengin, bugün memleketi Samsun’da son yolculuğuna uğurlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şehidin ailesine baş sağlığı dileklerinde bulunarak, “Kahraman evladımızın mekanı cennet olsun” dedi.

Şehidimizi Son Yolcuğuna Uğurladık

İdlib’te Türk Silahlı Kuvvetlerine ait zırhlı ambulansa yapılan hain saldırı sonucu şehit olan Samsunlu Uzman Onbaşı Ercan Zengin’in Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, bugün askeri uçakla getirildiği Samsun Çarşamba Havalimanı'nda dualarla karşılandı.  Ardından da tören için askeri araçla Büyük Cami’ne getirildi.

Törene, Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, Samsun Milletvekilleri, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin annesi Feriha, babası Rahmi ve eşi Hatice Zengin’e baş sağlığı dileklerinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum” ifadesini kullandı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Uzman Onbaşı Ercan Zengin, İlkadım ilçesi Aşağıavdan Mahallesi’nde toprağa verildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN