Eğitim
Giriş Tarihi : 11-06-2019 13:00   Güncelleme : 11-06-2019 13:00

Şehit Burak Zor İmam-Hatip Ortaokulundan “Sanat Sokağı” Duvar Çalışması

Şehit Burak Zor İmam-Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan; sanat ve kültürün birleştiği “Sanat Sokağı” duvar çalışmasının açılışı yapıldı.

Şehit Burak Zor İmam-Hatip Ortaokulundan “Sanat Sokağı” Duvar Çalışması

Şehit Burak Zor İmam-Hatip Ortaokulu Resim Öğretmeni Nazan Özışın ve öğrencilerin katkılarıyla genç yeteneklere ışık olması, değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla hazırlanan; sanat ve kültürün birleştiği “Sanat Sokağı” adlı duvar çalışmasının açılışı gerçekleştirildi.

Türkçe Öğretmeni Engül Kaya ve öğrencilerin katkılarıyla, öğrencilerin keyifle vakit geçireceği, aradıkları bilgiye rahatlıkla ulaşabileceği Türk ve Dünya Edebiyatına dair zengin bir içeriğe sahip olan kütüphane öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Ayrıca Öğrencilerin eğlenceli bir ortamda muhakeme gücünü geliştirme, stratejik düşünme, algı ve odaklanmayı arttırıcı oyunların da bulunduğu “Zekâ Oyunları” sınıfı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Şube Müdürü Mevlüt Seyhan, Okul Müdürü Vedat Gökmen, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve Öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Türkçe Öğretmeni Hatice Çetin tarafından hazırlanan Şiir Dinletisi sunumu yapıldı.

Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü okul müdürünü ve görevli öğretmenleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek plaket sundu.

adminadmin