Gündem
Giriş Tarihi : 24-02-2014 12:38   Güncelleme : 24-02-2014 12:38

SELAM TERÖR ÖRGÜTÜ’NDE SAMSUN’DAN CEMAL YILMAZ DEMİR DE VAR!

Star gazetesinin "Paralel örgüt 7 bin kişiyi dinledi" haberi gündeme bomba gibi düştü. Peki listede Samsun’dan kimler var?

SELAM TERÖR ÖRGÜTÜ’NDE SAMSUN’DAN CEMAL YILMAZ DEMİR DE VAR!

ŞOK LİSTEDE SAMSUN’DAN BAŞKA KİMLER VAR?

Paralel yapının en karanlık komplosu deşifre oldu. Darbe çetesinin, hayali terör örgütü isimleri üreterek Başbakan Erdoğan, yakın çevresi, siyasetçi, gazeteci, yazar, STK temsilcileri ve işadamlarının aralarında bulunduğu binlerce kişiyi 3 yıl boyunca dinlediği ortaya çıktı.

"HAYALİ “SELAM TERÖR ÖRGÜTÜ”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonlarının ardından kayıtsız dinleme yapıldığını tespit edince inceleme başlattı. Yetkililer, “Selam Terör Örgütü” isimli bir belgenin üzerinde Başbakan’ın ismini görünce şok oldu. İlk planda 3064 kişiyi bulan dinleme kayıtları ve 125 klasörlük bir soruşturma ele geçirildi.

KİRLİ İMZANIN SAHİBİ SAVCI ADNAN ÇİMEN

Kirli planın altındaki imza ise eski Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Adnan Çimen’e ait. Çimen, 2011 yılında 4 sayfalık bir düzmece ihbar mektubunu gerekçe gösterip polisteki paralel yapı üyelerine dinleme talimatları verdi. 5 kişiyle başlayan soruşturmaya önce Başbakan ardından Türkiye’nin yakından tanıdığı binlerce kişi dahil edildi.

SAMSUN’DA İHH’YA YAKIN İSİMLERİ DİNLEMİŞLER

Selam Terör Örgütü isimli belgede Samsun’dan dinleme listesine giren en önemli isim İHH’ya yakınlığıyla bilinen AK Parti Samsun Milletveki Cemal Yılmaz Demir..

Listede Samsun’da faaliyet gösteren ve yine İHH’nın Samsun partner kuruluşu olan DOST – DER Başkanı Hüseyin Mutlu ve DOST – DER yönetim Kurulu üyesi Mustafa Öner, DOST – DER Eğitimcisi Cem Gençoğlu ve DOST – DER’de Kur’an Dersleri veren Samsunlu İlahiyatçı Mehmet Okuyan Gazeteci yazar Adem ÖZKÖSE de var.. Bilindiği gibi DOST DER Başkanı Hseyin Mutlu Mavi Marmara Gemisinde Gazze’ye insanı yardım götürürken İsrail tarafından yapılan operasyon sırasında yaralanmışmış ve İsrail güvenlik güçlerince birkaç gün alıkonulmuştu..
adminadmin