Güncel
Giriş Tarihi : 26-06-2020 14:14   Güncelleme : 26-06-2020 14:14

SEOB Başkan Yardımcısı Savaş Kiraz’dan Milletvekili Köktaş'a Teşekkür

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Savaş Kiraz, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın esnaf ve vatandaşlarla ilgili ilettiği sorunu kısa sürede çözdüğünü açıkladı.

SEOB Başkan Yardımcısı Savaş Kiraz’dan Milletvekili Köktaş'a Teşekkür

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Savaş Kiraz, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın ilettiği bir sorunu kısa sürede çözerek, esnaf ve vatandaşın yanında olduğunu söyledi.

Savaş Kiraz, bir sorun ile ilgili Milletvekili Fuat Köktaş'ı telefonla aradığını belirterek, yaptığı açıklamada, "Bugün bir sorunla alakalı Sayın Fuat Köktaş vekili aradım çalışma temposunun yoğunluğu nedeniyle cevap veremedi.

Ama gece 23.15 de beni aradı yaklaşık 20 dakika vatandaşın mağduriyetini konuştuk. Sayın Fuat Köktaş vekilimin partisi değil konu. Konu bizim yanımız da olması. Bize destek vermesi. Yani doğru neyse o. Beni iktidar düşmanı yapanlara kapak olsun. Fuat bey iktidar veklili. Demek ki bizim için önemli olan doğruya sahip çıkmak. Fuat Köktaş vekilim bize sahip çıktı. Bizde bunu paylaştık. Teşekkür ederiz" dedi.

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Savaş Kiraz, Fuat Köktaş'ın ilettiği sorunun çözümü için ayrıca Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ile de irtibat sağladığını kaydederek, "Teşekkür ederim sayın Fuat Köktaş vekilim. Her zaman dedim. Esnafa halka destek veren her kim olursa olsun partisini gözetmeden yanında oluruz.

Teşekkür etmesini de biliriz. Samsunun Costal diye bilinen mevkisinde yüzlerce vatandaşın mağduriyeti vardı. Konu ile ilgili sayın Fuat vekilimi aradım durumu anlattım. Haklı olduğumuzu zaten bir çalışma yapıldığını belirtti. Çarşamba Belediye başkanımız sayın Halit Doğan başkanımıza durumu ileteceğini söyledi. Bu günde Çarşamba belediye başkanımız Sayın Halit Doğan başkanım beni arayarak konu ile ilgili detaylı bilgi verdi.

AK Partili millet vekilimiz Fuat Köktaş ve Ak Partili Çarşamba belediye başkanımız Sayın Halit Doğan beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bizim derdimiz Esnafa vatandaşa sahip çıkılması. Bunu kim yaparsa minnet duyarız" açıklaması yaptı.

Kaynak: Samsunkenthaber

Recep YAZGANRecep YAZGAN