Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-07-2016 09:49   Güncelleme : 19-07-2016 09:49

Şer Odaklarına Karşı Milletçe Direnişimiz Sürecektir!

“Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.”

Şer Odaklarına Karşı  Milletçe Direnişimiz Sürecektir!

Samsun Dost Eğitim Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (DOSTDER) Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan hain darbe girişimi üzerine bir açıklama yaptı.

DOSTDER adına Hüseyin Mutlu yaptığı açıklamada, Tüm devlet kurumlarında olduğu gibi TSK bünyesinde de sinsice örgütlenen paralel devlet yapılanması ve bu yapıya bağlı unsurlarının kalkıştığı darbeye yiğitçe direnen halkımızı hedef alan canice saldırıları lanetlediklerini belirterek şöyle devam etti.

“Anadolu’nun yiğit insanlarına...

Global şer odaklarının masa başında tasarladıkları kirli bir proje olduğuna inandığımız 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsü ve iç savaş kışkırtmalarına karşı direnişimiz, insanımızın toplamda ekonomik sosyal siyasi zengin içeriğiyle samimi bir havada Cumhuriyet Meydanı’nda devam etmektedir. Tüm devlet kurumlarında olduğu gibi TSK bünyesinde de sinsice örgütlenen paralel devlet yapılanması ve bu yapıya bağlı unsurlarının kalkıştığı darbeye yiğitçe direnen halkımızı hedef alan canice saldırıları lanetliyoruz. Tarihe geçecek ve milletimizin harcına yeni bir çimento kattığına inandığımız birliğimize yeni bir boyut katan direnişte hayatını kaybeden güvenlik görevlilerimize ve halkımıza rahmet, yaralılarımıza şifa, milletimize başsağlığı diliyoruz.

Bu sinsi ihanet teşebbüsünün birinci dalgası milletimizce püskürtülmüştür. Artçı sarsıntı olarak nitelendirilebileceğimiz bazı münferit eylemler ve derin hücre yapılanmasının harekete geçirilmesi ihtimaline karşı itidalli olmalı ve teyakkuz halinde kalmalıyız. Herhangi bir taşkınlığa fırsat verilmemesini, hukuk ve insan hakları çerçevesi dâhilinde kalınarak memleketin normalleşmesine kadar mevzilerin terkedilmeyip nöbete devam edilmesini, tüm halkımızdan istirham ediyoruz.” dedi.

adminadmin